Hokeycilerde Alanya Hazırlığı Sürüyor - Son Dakika
Güncel

Hokeycilerde Alanya Hazırlığı Sürüyor

Gaziantep'te yaklaşık 150 sporcu ile hokeyin lokomotif kulüpleri haline gelen Akdora,Doruk ve Manas Kulüpleri oluşumu önlerindeki müsabakalar için kıyasıya çalışıyor.

19.11.2014 12:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2015-2016 sezonu Salon ve Açık Alan Hokey Süper Ligi'nde mücadele eden Gaziantep Akdora Gençlik ve Spor Kulübü bay-bayan hokey takımları ve 1. Lig'te Doruk Spor Kulübü bayan hokey takımı Alanya'daki müsabakalar için hazırlık çalışmalarını devam ettiriyor.

30 Kasım Alanya'da başlayacak olan Süper Lig Salon Hokeyi müsabakalarına bu oluşumdan Akdora Spor Kulübü bay ve bayanlarda katılırken, Doruk Spor Kulübü ise bayanlarda Süper Lig'e yükselme müsabakalarına katılacak. Geçtiğimiz müsabakalarda rakiplerine kök söktüren takımların hedefinde şampiyonluk var.

"KORKULU RÜYA OLDUK"

Yapılan hazırlıklara ilişkin konuşan Akdora Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Cahit Çıkmaz, "Bayan ve erkek takımlarımız ile süper lige güzel bir hazırlık dönemi geçiriyoruz. Sporcularımızın motivasyonları üst seviyede. 4 yıl içerisinde Gaziantep'te adeta sporcu fabrikası haline dönüştük. Yani şuanda hokeyin altyapısını oluşturan lokomotif bir takım konumundayız. Kurulduğumuz günden bu yana hiçbir müsabakadan elleri boş dönmediler. Kendilerinden daha dirençli ve fizikli sporcuları sahada deglare ederek süper lige adım attılar ve şuanda süper ligte birçok takımın korkulu rüyası haline geldiler. Önümüzdeki müsabakaların sonunda ise Akdora külümüzü Süper Lig şampiyonu olarak görmeyi ümit ederken, Süper Lig yükselme müsabakalarına katılacak olan Doruk Spor Kulübümüzü de süper ligte göreceğiz" şeklinde konuştu.

DORUK SÜPER LİG İÇİN TER DÖKECEK

Akdora Spor Kulübü, Doruk Spor Kulübü ve Manas Spor Kulübü olarak oluşum içerisine giren kulüplerden Doruk Spor Kulübü 4 Aralık'ta Alanya'da düzenlenecek olan Süper Lige Yükselme Müsabakalarına katılacak ve süper lige yükselmek için ter dökecek. Müsabakalara bir hafta kala kampa girecek olan ekip antrenmanlarını sıkılaştıracak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Hokeycilerde Alanya Hazırlığı Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement