Hollanda'da Bodrum Rüzgarı - Son Dakika
Güncel

Hollanda'da Bodrum Rüzgarı

Hollanda\'da Bodrum Rüzgarı

Utrecht Turizm Fuarı'na Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon başkanlığındaki büyük bir heyetle katılan Bodrum Tanıtma Vakfı ve tesis yetkilileri, büyük ilgi gördü.

13.01.2015 16:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Utrecht Turizm Fuarı'na Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon başkanlığındaki büyük bir heyetle katılan Bodrum Tanıtma Vakfı ve tesis yetkilileri, büyük ilgi gördü.

Hollanda'nın Utrecht kentinde dün açılan ve 18 Ocak tarihine dek sürecek olan Utrecht Turizm Fuarı'na katılan Bodrum Tanıtma Vakfı, bu yıl da 100 m2 lik geniş standı ve zenginliği ile büyük beğeni kazandı.

Uluslararası alandaki en büyük fuarlardan birisi olan Utrecht Turizm Fuarı'ndaki Bodrum Standı'nda Deniz Ticaret Odası, Denizciler Derneği, Kefaluka Resort Otel, Milta Işıl Club, Amara Island Bodrum Elite Otel, Bodrum Holiday Resort Otel, İzer Hotel&Beach Club, Royal Asarlık Beach Otel, Salmakis Resort&Spa Otel, Kadıkale Otel-Bendis Beach Club Otel, Armonia Holiday Village&Spa, Xanadu Island Otel, Baia Hotel Bodrum, Sunweb Summer Tur, Halikarnas Club, ANB Travel Bodrum otelleri yer aldı.

Bodrum Belediyesi ve Bodrum Tanıtma Vakfı Başkanı Mehmet Kocadon ve beraberindeki, konaklama tesisleri ve seyahat acentaları genel müdürleri ve yetkililerinden oluşan 80 kişilikturizm heyeti, fuarda tur operatörleri, uçak firmaları ve Kültür ve Turizm Bakanlığı yetkilileriyle görüşmeler yaptılar. Başkan Mehmet Kocadon Bodrum'a İngiltere'den sonra en çok turistin Hollanda'dan geldiğini belirterek, 2014 yılında 1 milyon 280 bin Hollandalı turistin Türkiye'ye geldiğini, bunun 112 bin 410 kişisinin Bodrum'u ziyaret ettiğini hatırlattı. Kocadon, Hollanda'nın Türkiye'ye en çok turist gönderen ülkeler arasında 6. sırada olduğunu açıkladı.

Hollanda'nın ikinci büyük tur operatörü olan SUNWEB'in Bodrum standında yer alarak Bodrum'u tanıtmak amacıyla çalışmalar yaptığını anlatan Bodrum Belediyesi ve Bodrum Tanıtma Vakfı Başkanı Mehmet Kocadon, şu bilgileri verdi:

"Bodrum olarak deniz turizmine ayrı bir önem veriyoruz. Mavi yolculuk yapmak için Hollanda'dan gelen çok sayıda turist var, bunların sayısını arttırmak amacıyla özel tanıtımlar yapıyoruz. Fuarda Deniz Ticaret Odası ve Denizciler Derneği'ne ayrılan standlarda da Gökova'yı, koylarımızı ve mavi yolculuğu anlatıyoruz. Bir başka çalışmamız da, engelli turizmine yönelik. Hollanda, Almanya ve Belçika'dan bedensel engelli turistleri Bodrum'a getirmek için 'Engelli Turizmi'ne yönelik çalışmaları yoğunlaştırdık. Bu amaçla ANB Travel şirketi de Bodrum standında yer alıyor."

Utrecht Turizm Fuarı'nın dün gerçekleşen açılışında Bodrum Standı'nda yer alan Bodrum Ramada Resort Otel tarafından verilen kokteyle, Turizm Bakanlığı yetkilileri, tur operatörleri, konaklama tesisi genel müdürleri, yetkilileri, Bodrum'dan gelen turizmciler ve Hollandalı turizmcilerin yer aldığı yaklaşık 650 kişilik kalabalık bir turizmci grubu katıldı. Bodrum'daki ünlü Halikarnas Club'tan dans gösteri grubunun çeşitli dans gösterileri yaptığı ve fuar süresince de şovlarını sürdüreceği Bodrum Standı, büyük ilgi topladı. Standta ilk gün yapılan tatil çekilişinde Kefaluka Resort Hotel, İzer Hotel&Beach Club, Royal Asarlık Beach Hotel, Zeytinada Hotel ve Bitez Garden Life Hotel tarafından 5 kişiye çift kişilik tatil hediye edildi. Fuarın 2.günü yapılacak tatil çekilişinde ise Sunweb Summer Tur sponsorluğunda Bendis Beach Hotel, Omer Holiday Village ve Paloma Family Club Bitez'den 3 kişiye çift kişilik 1 hafta tatil armağan edilecek.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hollanda'da Bodrum Rüzgarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement