Hollandalı Gurbetçi Kaza Yaptı - Son Dakika
Güncel

Hollandalı Gurbetçi Kaza Yaptı

Hollandalı Gurbetçi Kaza Yaptı

Hollanda’da yaşayan bir gurbetçinin kullandığı araç, kural hatası yapan bir sürücünün otomobili ile çarpıştı.

09.08.2014 17:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hollanda'da yaşayan bir gurbetçinin kullandığı araç, kural hatası yapan bir sürücünün otomobili ile çarpıştı. Yaralanan gurbetçi hastaneye kaldırıldı.

Hollanda'dan Gaziantep'e gelen gurbetçi Yunus Altıntaş yönetimindeki 31 HH - LN plakalı otomobil, Üniversite Bulvarı'ndan kent merkezi istikametine gelirken İl Jandarma Komutanlığı kavşağında karşı istikametten gelerek kural ihlali yaparak kavşakta U dönüşü yapmaya çalışan Mehmet Direkçi yönetimindeki 27 ATE 15 plakalı otomobile arkadan çarptı. Çarpışmanın şiddetiyle ters şeride giren aracın şoförü Yunus Altıntaş kazada yaralandı. Yaralanan gurbetçi olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından burada ilk müdahalesi yapıldıktan sonra 25 Aralık Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kaza sonrası olay yerine gelen trafik ekipleri ikinci bir kazanın yaşanmaması için çevre güvenliği alırken burada inceleme yaptı. Kazayı yara almadan atlatan otomobil sürücüsü Mehmet Direkçi uyarı levhasını fark edemediğini ve U dönüşü yaptıktan hemen sonra kazanın gerçekleştiğini söyledi. Yapılan incelemelerin ardından her iki otomobilde olay yerinden kaldırılırken yol yeniden trafiğe açıldı.

Öte yandan Gaziantepli gurbetçi Yunus Altıntaş'ın yaklaşık 2 hafta önce Hollanda'dan 4 bin kilometre yol yaparak Gaziantep'e geldiği öğrenildi.

Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Hollandalı Gurbetçi Kaza Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement