Hollandalı Öğrenciler Expo 2016'da - Son Dakika
Yerel

Hollandalı Öğrenciler Expo 2016'da

Hollandalı Öğrenciler Expo 2016\'da

Hollanda’da ziraat ve bahçe bitkileri eğitimi gören 17’si öğrenci 20 kişilik grup, bir haftalık inceleme ve tatil için geldikleri Antalya’da ilk ziyaretlerini EXPO 2016 Antalya’ya yaptı.

28.05.2015 11:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hollanda'da ziraat ve bahçe bitkileri eğitimi gören 17'si öğrenci 20 kişilik grup, bir haftalık inceleme ve tatil için geldikleri Antalya'da ilk ziyaretlerini EXPO 2016 Antalya'ya yaptı.

Wellant College'de okuyan öğrenciler, Aksu ilçesindeki bin 121 dönümlük sergi alanındaki çalışmaları alanda proje üzerinde inceledi ve sunumu dikkatle dinledi. Hollandalı öğrenciler araçla alanı gezerek çalışmaları yerinde gördü. Yönetim binasında görsel ve teknik sunum yapılan grupla ilgili bilgi veren öğretmen Pieter Wijkmans, öğrencilerin mezun olduktan sonra tarım sektöründe çalışacaklarını söyledi. Hollanda hükümetinin öğrencileri inceleme yapmaları için gönderdiğini söyleyen Wijkmans, "Bir haftalık ziyaretin ilk gününde EXPO 2016 Antalya projesini görmek istedik" dedi.

Öğrenci ve öğretmenler daha sonra sergi alanına 2 tarçın ağacı (Cinnamomum camphora) dikerek can suyunu verdi. Ağacın gövdesine künye takan öğrenciler, EXPO 2016 Antalya'nın maskotları Ece ve Efe ile hatıra fotoğrafı da çektirdi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hollandalı Öğrenciler Expo 2016'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement