Hollywood Yıldızlarının Gözdesi Dr. Ceydeli Gkv'de Söyleşi Yaptı - Son Dakika
Yerel

Hollywood Yıldızlarının Gözdesi Dr. Ceydeli Gkv'de Söyleşi Yaptı

Hollywood Yıldızlarının Gözdesi Dr. Ceydeli Gkv\'de Söyleşi Yaptı

Hollywood ünlülerinin kapısını aşındırdığı dünyanın ünlü plastik cerrahları arasında yer alan Dr. Adil Ceydeli mezun olduğu Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarında öğrencilerle buluşarak söyleşi yaptı.

28.05.2016 10:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hollywood ünlülerinin kapısını aşındırdığı dünyanın ünlü plastik cerrahları arasında yer alan Dr. Adil Ceydeli mezun olduğu Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarında öğrencilerle buluşarak söyleşi yaptı.

Gaziantep Kolej Vakfından Amerika'ya uzanan yorucu ve zor yolculuğun sonunda zirveye çıkmayı başaran ünlü cerrah öğrencilerle anılarını paylaşarak hayal kurmalarını, hedeflerini doğru belirlemelerini ve hayallerinden vazgeçmemelerini tavsiye etti.

Amerika'nın Florida kentinde yaşayan ve yaptığı bir birinden farklı estetik ameliyatlarla bir anda magazin dünyasının ve Hollywood yıldızlarının dikkatini çeken dünyanın en ünlü cerrahlarından biri olarak unvanını alan Dr. Adil Ceydeli mezun olduğu Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarında öğrencilerle buluştu. Ceydeli'nin söyleşisine Gaziantep Mütevelli ve Yönetim Kurulu Başkanı Nüket Ersoy, Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Mustafa Özgün, GKV Özel Okulları Genel Müdürü Müfit Taşlıyar, Genel Müdür Yardımcısı Can Hoşcan ile idareci ve öğretmenler de katıldı. Ünlü plastik cerrah Dr. Adil Ceydeli GKV Özel Okullarındaki öğrencilik dönemleriyle ilgili anılarını ve fotoğraflarını paylaşırken Gaziantep'ten Amerika'ya uzanan yolculuğu görsel sunumuyla gözler önüne serdi. Yaşadığı zorlukların kendisini alanında en ön saflara taşıdığını ifade eden Ceydeli öğrencilere hayal kurmalarını, erken yaşlarda hedefler koymalarını ve hayallerinin peşinde koşmalarını tavsiye etti.

GAZİANTEP'TEN AMERİKA'DA ZİRVEYE YOLCULUK

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarında düzenlenen söyleşide öğrencilerle buluşan ünlü plastik cerrah Dr. Adil Ceydeli 1985 Gaziantep Kolej Vakfı mezunudur. Hacettepe Tip Fakültesini bitirmesinin ardından en büyük hayali olan Amerika'da plastik cerrahi eğitimi için kolları sıvar. Ceydeli plastik cerrahi eğitimi için binbir zorlukla Amerika'ya gider. Amerika'daki eğitimine, New Jersey Tip Fakültesinde bilim master'i ile başlayan Ceydeli "İzsiz Yara İyileşmesi" üzerine masterini tamamlayıp, tez yazar. New Jersey Tip Fakültesinde iken yazdığı tez, Amerika'nin ünlü bilim dergilerinde yayınlanır ve Dr. Ceydeli, Amerika Cerrahlar Topluluğu tarafından, yılın yayın ödülünü alarak ismini Amerika genelinde ilk kez duyurmayı başarır. Master'ını bitirmesinin ardından, New York'ta Genel Cerrahi ihtisasına baslar. Cerrahi ihtisası süresince, hem Plastik Cerrahi, hem de Genel Cerrahi alanında bir çok makaleve kendisine ait cerrahi teknikleri yayınlayarak isminden sık sık söz ettirmeyi başarır. Bu süre içerisinde, meme estetiği üzerine icat ettiği teknikler, Amerika Plastik Cerrahlar Derneğince benimsenir ve uluslararası kongrelerinde sunulur. Dr. Adil Ceydeli, Genel Cerrahi ihtisasının ardından, Estetik ve Plastik Cerrahi ihtisasına başlayarak bitiminde de, Amerika'nın en ünlü plastik cerrahlarından Dr. Robert Flowers'in yanında, Hawaii'de, yüz ve meme estetiği üzerine üst ihtisas yapar. Dr. Ceydeli, Dr. Flowers yanında yetişen Amerika çapındaki bir kaç şanslı plastik cerrahtan biri olma özelliğine sahip Dr. Flowers'in yetiştirdiği son plastik cerrahtır. Hawaii'deki üst ihtisası süresince, hocası Dr. Flowers ile beraber icat ettiği "Harika 5" yüz ameliyatı ("Badem Göz" Ameliyatı), Amerika genelinde sansasyon yapıp, magazin dünyası haberleri arasına girer ve birçok Hollywood yıldızının ilgisini çeker.

HOLLYWOOD YILDIZLARI ARTIK CEYDELİ'NİN PEŞİNDE

"Harika 5" yüz estetiği ameliyatı, Amerika çapında, sadece Dr. Adil Ceydeli'nin Florida'daki özel kliniğinde yapılmaktadır. Bundan dolayı da Amerika'da bir çok ünlü, Dr. Ceydeli'nin kliniğinde ameliyat olmuştur. Bu gün Dr. Adil Ceydeli, Amerika'nın cennet sahili Florida'da kendi özel kliniğinde, hem Amerika çapında, hem de Türkiye'deki hastalarına hizmet verirken geçmişte yaşadığı sıkıntıları unutmadığı gibi doğup büyüdüğü ülkesini ve ulusunu da unutmamıştır. Dr. Adil Ceydeli Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarında buluştuğu öğrencilere yaşam öyküsünü görseller eşliğinde sunduktan sonra dakikalarca ayakta alkışlandı. Öğrencilerin merak ettiği soruları da yanıtlayan Ceydeli yetişmesinde emeği geçen GKV Mütevelli ve Yönetim Kurulu Başkanı Nüket Ersoy ile öğretmenleri ve idarecilere teşekkür etti. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hollywood Yıldızlarının Gözdesi Dr. Ceydeli Gkv'de Söyleşi Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement