Homend'in Royaltea Çay Makinesi Ailesinin Yeni Üyeleri Birbirinden Renkli - Son Dakika
Basın Bültenleri

Homend'in Royaltea Çay Makinesi Ailesinin Yeni Üyeleri Birbirinden Renkli

Homend\'in Royaltea Çay Makinesi Ailesinin Yeni Üyeleri Birbirinden Renkli

Konuşan çay makinesi ile bir ilke imza atan, yenilikçi, yaratıcı ve fonksiyonel ürün gamıyla dikkat çeken küçük ev aletleri üreticisi Homend, üç yeni çelik model ile Royaltea ailesini genişletiyor.

07.02.2014 10:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konuşan çay makinesi ile bir ilke imza atan, yenilikçi, yaratıcı ve fonksiyonel ürün gamıyla dikkat çeken küçük ev aletleri üreticisi Homend, üç yeni çelik model ile Royaltea ailesini genişletiyor. Royaltea 1712 çelik, 1714 pembe ve 1715 beyaz modelleri ile ürün ailesine yeni giren üç üye, mutfaklarında geleneksel Türk çayı lezzetini sınırsızca yaşamak isteyenleri bekliyor.

Akıllı ve enerji tasarruflu küçük ev aletleriyle kalpleri fetheden Homend, Red Dot tasarım ödüllü Royaltea çay makinesi ailesine, çelik gövdeli üç yeni üye ekledi: Royaltea ailesi 1712 çelik rengi, 1714 pembe ve 1715 beyaz modelleriyle genişlerken, hala bir Homend çay makinesi olmayanlara farklı renklerde alternatifler sunuluyor.

Royaltea 1712, 1714 ve 1715, 1.7 litre kapasiteli paslanmaz çelik gövdesiyle, aradan yıllar geçse de ilk günkü formunu koruyacağını garantiliyor. Yeni Royaltea'lerin hem sağlığın hem de lezzetin göstergesi çelik demliği, bir litrelik kapasitesiyle yedi sekiz kişiye yetecek kadar çay demlenmesinin garantisini verirken, kırmızı ve mavi ışıklarıyla estetik görüntüsünün yanı sıra karanlıkta rahat kullanım imkanı da sağlıyor.

Royaltea 1712, 1714 ve 1715 modellerinin yüzde yüz çelikten üretilen, özel çay filtresi alışılmış Türk çayı tadını ve rengini korurken, kontrol ünitesindeki Strix teknolojisi yıllar geçse de tüm özelliklerini muhafaza etmesini sağlıyor. Kolay temizlik için kolay çıkabilen filtre temizliği çay yapmak kadar kolay kılarken, kaynayan suyu sıcak tutma özelliği de çay keyfinin zamansız bitmesini engelliyor.

Royatea 1712'nin tavsiye edilen KDV dahil satış fiyatı: 257 TL

Royatea 1714 ve 1715 modellerinin tavsiye edilen KDV dahil satış fiyatı: 277 TL.

Kaynak: KurumsalHaber.com

Son Dakika Basın Bültenleri Homend'in Royaltea Çay Makinesi Ailesinin Yeni Üyeleri Birbirinden Renkli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement