Honaz'da Kadın Girişimcilere Kredi Desteği - Son Dakika
Yerel

Honaz'da Kadın Girişimcilere Kredi Desteği

Honaz\'da Kadın Girişimcilere Kredi Desteği

Türkiye Grameen Mikrofinans Programı kapsamında, Honazlı kadın girişimcilere mikro kredi desteği sağlandı.

31.12.2013 16:25  Güncelleme: 18:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denizli Belediyesi ve Türkiye İsrafı Önleme Vakfı (TİSVA) tarafından ortaklaşa uygulanan Türkiye Grameen Mikrofinans Programı kapsamında Honazlı kadın girişimcilere mikro kredi desteği sağlandı.

Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Ali Değirmenci, Honaz Belediyesi Halk Eğitimi Merkezi salonunda düzenlenen mikro kredi teslim töreninde yaptığı konuşmada, Denizli'de girişimciliğin örneklerini fazlası ile bulduklarını belirtti.

TİSVA'nın verdiği desteğin önemli olduğunu ifade eden Değirmenci, "Mikro kredi projemizin ne kadar işe yaradığı bu çalışmalar ile kanıtlanmaktadır. Hanım kardeşlerimizi desteklemeye devam edeceğiz. İlçelerimizin tamamına ulaşmayı hedefliyoruz. Denizli Belediyesi olarak bu ve bunun gibi konulardaki desteklerimiz devam edecek" şeklinde konuştu.

TİSVA Aydın Bölge Yetkilisi Demet Pilevneli de, yaptığı konuşmada, Denizli Belediyesi'nin sosyal sorumluluk alanında büyük çalışmalar yaptığını dile getirerek, ortaklaşa düzenledikleri bu proje ile Honaz'da toplam yedi kadına mikro kredi sağladıklarını belirtti.

Konuşmaların ardından Honaz'da mikro kredi kullanacak kadınlara biner liralık nakit destekler protokol üyeleri tarafından verildi.

Törene, Honaz Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Bacanlı, Denizli İl Genel Meclisi Üyesi Zekeriya Akan, Honaz Belediye Meclis Üyesi Mehmet Erşan ve kadın girişimciler katıldı. - Denizli

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Honaz'da Kadın Girişimcilere Kredi Desteği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement