Honda F1 Takımları İstanbul caddelerinde! - Son Dakika
Otomobil

Honda F1 Takımları İstanbul caddelerinde!

Honda F1 Takımları İstanbul caddelerinde!

Türkiye Grand Prix’sinde takımlarına puan kazandırmak için kıyasıya mücadele edecek olan Honda Formula 1 takımlarının pilotları, yarış öncesinde İstanbul’da yapılan çekimler ile Formula 1 heyecanını İstanbul caddelerine taşıdı.

14.11.2020 13:05  Güncelleme: 13:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Grand Prix'sinde takımlarına puan kazandırmak için kıyasıya mücadele edecek olan Honda Formula 1 takımlarının pilotları, yarış öncesinde İstanbul'da yapılan çekimler ile Formula 1 heyecanını İstanbul caddelerine taşıdı.

Honda F1 Takımları İstanbul caddelerinde!

İstanbul'da yaşayan Formula 1 severler için büyük bir heyecan yaratan Honda Formula 1 takımlarının fotoğraf çekimleri İstanbul'un tarihi bölgelerinde gerçekleşti. İstanbul Valiliği tarafından seyircisiz olarak düzenlenme kararı alınmasının ardından Formula 1 heyecanını tribünlerde yaşayamayacak olanlar, Honda takımlarının pilotlarını yakından görmenin mutluluğunu yaşadı.

Kaynak: Carmedya.com

Son Dakika Otomobil Honda F1 Takımları İstanbul caddelerinde! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Mersin'de iki otomobil çarpıştı: 5 yaralı
    02:59 Mersin'de iki otomobil çarpıştı: 5 yaralı

    Mersin'de kontrolsüz kavşakta meydana gelen trafik kazasında, 68 BT 456 plakalı otomobil ile 34 HJY 494 plakalı araç çarpıştı. Kazada 5 kişi yaralandı. Bölge sakinleri, kavşağa ışık ve kamera sistemi takılması taleplerinin henüz karşılanmadığını belirtti.

  • Jeep, yenilenen Renegade modelini pazara sundu
    01:09 Jeep, yenilenen Renegade modelini pazara sundu

    Jeep, tasarım ve teknik özellikleriyle yenilenen 2024 model Renegade'i pazara sundu. Yeni Renegade, kompakt boyutlarıyla şehir içi kullanıma uygun olmasının yanı sıra zorlu arazi şartlarında da kullanılabiliyor. Ayrıca, Jeep Renegade e-Hybrid seçeneği de sunuluyor. Renegade e-Hybrid, 1.5 litrelik benzinli motor ve 48 volt kapasiteli elektrikli motorun birleşimiyle 130 HP güç üretebiliyor ve düşük hızlarda tamamen elektrikli bir deneyim sunuyor. Yenilenen modelde iç ve dış tasarıma yapılan dokunuşlar, dijital gösterge paneli ve 10 inç multimedya ekranı gibi özellikler de bulunuyor. Renegade'in fiyatı ise 1 milyon 849 bin TL'den başlıyor.

  • Mersin'de kontrolsüz kavşakta çarpışma: 5 kişi yaralandı
    23:54 Mersin'de kontrolsüz kavşakta çarpışma: 5 kişi yaralandı

    Mersin'in Yenişehir ilçesinde, kontrolsüz bir kavşakta meydana gelen trafik kazasında, iki otomobil çarpıştı ve 5 kişi yaralandı. Kazanın ardından bölgeye ambulans ve polis ekipleri sevk edildi ve yaralılar hastanelere kaldırıldı. Bölge sakinleri, kavşakta sık sık kaza yaşandığını belirterek, ışık ve kamera sistemi taleplerinin henüz karşılanmadığını ifade etti.

  • Mersin'de otomobilin tıra çarpması sonucu 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı
    23:45 Mersin'de otomobilin tıra çarpması sonucu 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı

    Mersin-Antalya D-400 karayolu Gülnar ilçesi Büyükeceli Mahallesi'nde meydana gelen kazada, otomobilin tıra arkadan çarpması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de yaralandı. Kazanın ardından olay yerine sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralı hastaneye kaldırılırken, hayatını kaybeden kişinin cansız bedeni morga götürüldü. Soruşturma devam ediyor.

  • Tokat'taki feci kaza kamerada
    21:39 Tokat'taki feci kaza kamerada

    Tokat'ta otomobil ile beton mikserinin çarpışması sonucu 1'i ağır 4 kişinin yaralandığı kaza, bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Kaza, Reşadiye ilçesi Bereketli beldesi Çakraz Mahallesi yol ayrımında meydana geldi. Kazayı gören vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezini araması üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar Reşadiye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı ve kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Isparta'da otomobiller çarpıştı: 2 yaralı
    21:37 Isparta'da otomobiller çarpıştı: 2 yaralı

    Isparta'nın Yalvaç ilçesinde meydana gelen kazada, iki otomobil çarpıştı ve otomobillerde bulunan 2 kişi yaralandı. Kazaya karışan otomobiller olay yerinden çekici yardımıyla kaldırıldı. Yaralılar, sağlık durumlarının iyi olduğu belirtilerek Yalvaç Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

  • Gebze'de Otomobil Yangını İtfaiye Tarafından Söndürüldü
    21:20 Gebze'de Otomobil Yangını İtfaiye Tarafından Söndürüldü

    Kocaeli'nin Gebze ilçesinde seyir halindeki bir otomobilin motor kısmında çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Yangın sonucunda otomobilde hasar meydana geldi.


Advertisement