Hopa'da Meydana Gelen Selde Mağdur Olanlara Trabzon'dan Yardım Eli - Son Dakika
Yerel

Hopa'da Meydana Gelen Selde Mağdur Olanlara Trabzon'dan Yardım Eli

Hopa\'da Meydana Gelen Selde Mağdur Olanlara Trabzon\'dan Yardım Eli

Forum Trabzon, Ortahisar Belediyesi işbirliğiyle sel mağduru Hopalılar’ın yaralarını sarmak için 19 Eylül’de başlatılan yardım kampanyası sona erdi.

20.10.2015 15:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Forum Trabzon, Ortahisar Belediyesi işbirliğiyle sel mağduru Hopalılar'ın yaralarını sarmak için 19 Eylül'de başlatılan yardım kampanyası sona erdi.

Proje kapsamında giysi ve kuru gıdadan oluşan yardımlar Trabzon Ortahisar Belediyesi'ne ait kamyonla Hopa'ya gönderildi.

Doğu Karadeniz Bölgesi'nin en büyük alışveriş merkezi Forum Trabzon, Artvin'in Hopa ilçesinde 24 Ağustos'ta meydana gelen sel felaketi nedeniyle mağdur olan vatandaşlara yardım eli uzattı.

Forum Trabzon ile Ortahisar Belediyesi ortaklaşa düzenlediği yardım kampanyası kapsamında Forum Alış Veriş Merkezi ile Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi'nde toplanan yardımlar ihtiyaç sahibi vatandaşlara verilmek üzere yola çıktı.

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, toplanan yardımların Hopa'ya ulaştırılmak üzere yola çıktığını belirterek, "Heyelan riski yüksek oranda olan bir bölgedeyiz. Zaman zaman ilimizde bölgemiz genelinde bu tür afetlerle karşılaşıyoruz. Afetten sonraki kısmı da yöneticiler olarak bizi çok ilgilendiriyor. Yardımlaşma, dayanışma örneği göstermek aynı zamanda inancımızın da gereği. Bunun gereğini yapmaya çalıştık. Hopa bölgemizde meydana gelen heyelanda bir yardım kampanyası başlattık. Forum Alışveriş Merkezimiz yardım teklifimize anında olumlu yanıtladı. İşbirliği halinde bu çalışmayı yaptık. Bu çalışmaya çok ciddi katkı veren Forum Alışveriş Merkezimize katkı sağlayanlara teşekkür ediyorum. Allah bu tür afetlerden bütün insanlarımızı korusun" dedi.

Forum Trabzon Pazarlama Müdürü Esma Sezeroğlu da kampanyaya seve seve destek verdiklerin ifade ederek "Hopa'da yaşanan sel felaketi hepimizi derinden üzdü. Ortahisar Belediyesi bize Hopa'ya yardım kampanyasını teklifini seve seve kabul etik. Ortaklaşa bir girişimde bulunduk. Forum Alış Veriş Merkezi'nde ve Hamamizade Kültür Merkezi'nde yardımlar toplandı. Yardımlar ağırlıklı olarak giysi ve kuru gıdadan oluşuyor. Bir nebze acılarını dindirebilirsek ne mutlu bize" diye konuştu. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hopa'da Meydana Gelen Selde Mağdur Olanlara Trabzon'dan Yardım Eli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement