Hopa Olayları Davası - Son Dakika
Güncel

Hopa Olayları Davası

Görüntü Dökümü : Adliye görüntüsü Kar temizleme çalışmaları Hopa olayları davası Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan olduğu dönemde Hopa'da düzenlenen mitingi öncesi ve sonrasında yaşanan olaylara ilişkin davanın görülmesine devam edildi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan olduğu dönemde Hopa'da 31 Mayıs 2011'de düzenlenen mitingi öncesi ve sonrasında yaşanan olaylara ilişkin davanın görülmesine devam edildi.

25.01.2016 13:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Görüntü Dökümü :

Adliye görüntüsü

Kar temizleme çalışmaları Hopa olayları davası

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan olduğu dönemde Hopa'da düzenlenen mitingi öncesi ve sonrasında yaşanan olaylara ilişkin davanın görülmesine devam edildi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan olduğu dönemde Hopa'da 31 Mayıs 2011'de düzenlenen mitingi öncesi ve sonrasında yaşanan olaylara ilişkin davanın görülmesine devam edildi.

Hopa Asliye Ceza Mahkemesindeki duruşmaya tutuksuz yargılanan 15 sanıktan Kamil ve Murat Ustabaş katıldı. Diğer sanıklar ve avukatları, yoğun kar yağışını mazeret göstererek mahkeme salonunda yer almadı.

Mahkeme, sanıkların mazeretini kabul ederek, dosyadaki bazı eksikliklerin giderilmesi amacıyla duruşmayı erteledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Hopa Olayları Davası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement