Hopa Tso, İnşaat Sektörü Temsilcileriyle Bir Araya Geldi - Son Dakika
Güncel

Hopa Tso, İnşaat Sektörü Temsilcileriyle Bir Araya Geldi

Hopa Ticaret ve Sanayi Odası (TSO), ilçede faaliyet gösteren inşaat sektörü temsilcileriyle kahvaltıda bir araya geldi.

03.04.2016 15:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hopa Ticaret ve Sanayi Odası (TSO), ilçede faaliyet gösteren inşaat sektörü temsilcileriyle kahvaltıda bir araya geldi.

Hopa TSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akyürek, ilçedeki bir otelde düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, inşaat sektöründe karşılaşılan sorunları ve çözüm önerilerini hep birlikte masaya yatırmak için bir araya geldiklerini söyledi.

Hopa'da mevcut ticaretin daha da gelişmesi için sürekli yeni projeler geliştirdiklerini ifade eden Akyürek, şu bilgileri aktardı:

"Biz yıllardır üzerinde çalıştığımız ve çok önemsediğimiz Hopa- Batum demiryolu projesini tozlu raflardan indirerek bir an önce hayata geçmesi için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Organize Sanayi Bölgesinin ilçemize kurulması için tüm enerjimizi harcıyoruz. Buna paralel olarak odamız gönüllü danışmanı olan HOPAPORT Genel Müdürü Sayın Meriç Burçin Özer'le ilimiz turizmine ivme kazandıracak kruvaziyer turizmini geliştirme adına ortak bir proje yaptık."

HOPAPORT Genel Müdürü Özer ise odanının çalışmalarını yakından takip ettiğini ve geliştirdiği projeleri desteklediğini belirterek, şunları söyledi:

"Bölgemizin en önemli kurumsal şirketlerinin başında gelen HOPAPORT, her yıl kendini geliştirerek ülke ve ilimiz ekonomisine ciddi katkılar sunmaya devam ediyor. HOPAPORT'ta yapılan her işten Artvin ve Hopa insanının yararlanmasına büyük önem veriyoruz. Hopa TSO her geçen yıl Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve bölge odaları nezdinde artık düşüncelerine ve önerilerine önem verilen bir oda konumuna gelmiştir. Akredite oda olma sürecine girmesi de bunun işaretidir. Hopa TSO ve HOPAPORT olarak OSB, Hopa-Batum demiryolu, kruvaziyer turizmi gibi ilimiz açısından son derece önemli projelerin hayata geçirilmesinde işbirliği yapıyoruz."

Toplantı sonunda katılımcılar, sektörde karşılaştıkları sorunları ve çözümü konusundaki düşüncelerini dile getirdi.

Toplantıya, Park Denizcilik ve Hopa Liman İşletmeleri AŞ (HOPAPORT) Genel Müdürü Meriç Burçin Özer, Hopa TSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akyürek, Meclis Başkanı Metin Karaman ve yönetim kurulu üyeleri ile ilçede faaliyet gösteren inşaat firmaların temsilcileri katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Hopa Tso, İnşaat Sektörü Temsilcileriyle Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement