Hoş Geldin Bebek' Projesi - Son Dakika
Yerel

Hoş Geldin Bebek' Projesi

Hoş Geldin Bebek\' Projesi

Ergene Belediye Başkanı Yüksel: "Yeni bebek sahibi olan aileleri ziyaret ederek, onlara bebekleri için gerekli olan birtakım hediyeler veriyoruz"

29.09.2014 09:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, 'Hoş geldin bebek' projesi kapsamında, bebekleri olan aileleri ziyaret ederek, onlara bebekleri için gerekli olan hediyeler verdiklerini bildirdi.

Yüksel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ergene Belediyesi olarak ilçe sınırları içerisinde yaşayan ve yeni bebek sahibi olan ailelerin mutluluklarını paylaşmak adına 'Hoş geldin bebek' projesini hayata geçirdiklerini söyledi.

Yüksel, sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmalarına devam ettiklerini ifade ederken, ailelerin doğum masraflarına destek ve yeni doğan her çocuğa küçük bir hediye verilmesi amacıyla bu kampanyayı başlattıklarını belirtti.

Kampanya kapsamında, ilçe sağlık ocaklarından alınan bilgiler doğrultusunda aileleri ziyaret ettiklerini de ifade eden Yüksel, "Belediye ekiplerimiz tarafından yeni doğan bebeklerin aileleri, evlerinde ziyaret ediliyor. Bu ailelere, içlerinde bebek bornozu, çocuk bezi, ıslak mendil, biberon ve diş kaşıyıcısı gibi malzemelerin yer aldığı paketler hediye ediliyor" dedi.

Kampanyanın başlangıç gününde ilk ziyareti gerçekleştirdiklerini de belirten Yüksel, Yeşiltepe Mahallesi'nde yaşayan Ahmet ve Halime Davudoğlu ailesini ziyaret ederek, yeni doğan Yusuf Ayaz bebeğe ilk hediyelerini ve hemşehrilik beratını verdiklerini aktardı.

Yüksel, ailelerin bir nebze de olsa yanlarında olmak amacıyla bu kampanyayı başlatarak hayata geçirdiklerini ve olumlu sinyaller aldıklarını belirterek, "Hoş geldin bebek kampanyasını hayata geçirdik. Bu kapsamda ilk bebeğimizi ziyaret ederek ailesine hediyelerimizi takdim ettik. Bundan sonra da belirlenen ailelere bu tür desteklerimiz devam edecek. Yeni bebek sahibi olan aileleri ziyaret ederek, onlara bebekleri için gerekli olan birtakım hediyeler veriyoruz" diye konuştu. - Tekirdağ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Hoş Geldin Bebek' Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement