Hozan Beşir, Ceylan Karavil Park'ta Konser Verdi - Son Dakika
Güncel

Hozan Beşir, Ceylan Karavil Park'ta Konser Verdi

Ünlü Kürt Sanatçı Hozan Beşir, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin en büyük alışveriş merkezi olan Ceylan Karavil Parkta hayranlarına unutulmaz bir konser verdi.

22.12.2014 12:19  Güncelleme: 12:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ceylan ve Karavil Grup ortaklığıyla hayata geçen alışveriş merkezi kiralama ve yönetimi Bilfinger Real Estate Türkiye tarafından yapılan Ceylan Karavil Park Alışveriş Merkezi, ünlü Kürt Sanatçı Hozan Beşir’i ağırladı. AVM’de kurulan sahnede sevenlerine parçalarını seslendiren Kürt Sanatçı Hozan Beşir, yoğun ilgi gördü. Sanatçı Beşir, hayranlarını Kürtçe, Zazaca, Türkçe ve Karadeniz türküleriyle coşturdu.

İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Sanatçı Hozan Beşir, Diyarbakır’da 1996’dan beri canlı sahne performansları ile müzik yaşamını sürdüren birisi olduğunu söyledi. Beşir, “Birçok yerde konser verdim. Bir alışveriş merkezinde ilk defa oldu. Biraz da alışveriş merkezlerinin benim gözlemlediğim kadarıyla kendi duruşlarına dair bazı kaygılarından kaynaklıdır. Her AVM’ye pop star çok rahat çağırılır. Kardeş türküler veya Civan Haco gibi çok dilli müzik ve sanatla uğraşan insanları çağırmakta ürkeklik duyuluyor. Bazen bu AVM’nin yönetimini de aşan bir algıdan kaynaklıdır. Çünkü buraya herkes geliyor. Herkes diye hitap ettiğimiz anlamda AVM’lerin kaygıları vardır. Ama ben özellikle Diyarbakırlı bir Kürt olarak Lazca, Ermenice ve Arapça okuyan birisiyim. Çünkü sanatın renginin, dilinin ve mezhebinin olmayacağını iddia ederek sanat yapan birisiyim” dedi.

Sanatçı Hozan Beşir, seslendirdiği parçalarının ardından hayranları ile fotoğraf çektirdi. 

BURAK EMEK

Hozan Beşir, Ceylan Karavil Park\'ta Konser Verdi
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Hozan Beşir, Ceylan Karavil Park'ta Konser Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement