Hozat Belediye Başkanı, 100 Hektarlık Yerleşim Yerini İmara Açtı - Son Dakika
Yerel

Hozat Belediye Başkanı, 100 Hektarlık Yerleşim Yerini İmara Açtı

Hozat Belediye Başkanı Cevdet Konak, imara açtıkları 100 hektarlık yeni yerleşim yerinin, ilçenin konut ihtiyacını 2030'a kadar karşılayacak potansiyele sahip olduğunu söyledi.

24.07.2012 14:26  Güncelleme: 14:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hozat Belediye Başkanı Cevdet Konak, imara açtıkları 100 hektarlık yeni yerleşim yerinin, ilçenin konut ihtiyacını 2030 yılına kadar karşılayacak potansiyele sahip olduğunu söyledi.

Konak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçenin en önemli sorunlarının bir bir çözülmesine yönelik çalışmaların yanında geleceğe ilişkin planlamaların ve çalışmaların da devam ettiğini belirtti.

Tüm çalışmalarda halkın önerileri ve öncelikleri ile ilçenin menfaatlerini ön planda tuttuklarını ifade eden Konak, "İlçemizin en önemli sorunlarını çözmek için yürüttüğümüz çalışmalardan biri de merkez Köprübaşı Mahallesi'nde 100 hektarlık bir alanı artan konut ihtiyacına cevap vermek amacıyla imara açmak oldu. Bu alanda vatandaşlarımızın daha kolay yerleşim yapabilmesi için altyapı çalışmalarımız devam ederken, 20 dairelik konutlar tamamlandı ve vatandaşlarımız yerleşmeye başladı. Yeni yerleşim yerimizde yapılaşmanın başlaması bizleri mutlu ediyor. Çünkü bu alanda yapılaşma arttıkça ilçemiz ferahlayacak ve ilçenin görünümü değişecek. 100 hektarlık bu yeni yerleşim yerimiz ilçenin konut ihtiyacını 2030 yılına kadar karşılayacak potansiyele sahip" diye konuştu.

Konak, imara açılan yeni yerleşim yerinin ilçeye ve vatandaşlara hayırlı olması temennisinde bulundu.

Muhabir: Haydar Toprakçı

Yayıncı: Ahmet Ekici - TUNCELİ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Hozat Belediye Başkanı, 100 Hektarlık Yerleşim Yerini İmara Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement