Htc Butterfly 2 Duyuruldu - Son Dakika
Teknoloji

Htc Butterfly 2 Duyuruldu

Htc Butterfly 2 Duyuruldu

Geçtiğimiz hafta sızdırılan HTC Butterfly 2 kısa bir süre önce resmiyete kavuştu.

19.08.2014 13:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Furkan Yaldız - -

Tayvan merkezli teknoloji devi HTC'nin beklenen yeni nesil Butterfly modelini kısa bir süre önce resmi olarak duyuruldu. Geçtiğimiz günlerde sızdırılan akıllı telefon nihayet resmiyete kavuştu. HTC, daha önce Butterfly 2 J adını taşıyan akıllı telefonunu KDDI operatörü üzerinden sadece Japonya'da tüketicilerin beğenisine sunmuştu. Bu cihazın diğer varyantı ise şimdilik Asya pazarı için mevcut.


Hong Kong, Hindistan, Malezya, Singapur ve Tayland gibi diğer Asya pazarlarında satışa sunulacak olan Butterfly 2, 5 inç büyüklüğünde ve Full HD çözünürlüğünde ekrana sahip. Gücünü 2.5GHz frekans hızında çalışan dört çekirdekli işlemci barındıran Snapdragon 801 yonga setinden alan cihazda, 2GB RAM ve 16/32GB dahili depolama alanı bulunuyor. Arkla tarafında 13MP'lik Duo Kamera barındıran cihazın, ön tarafında ise 5MP'lik ikinci bir kamera yer alıyor. Cihazın batarya değeri ise 2700mAh.


HTC Butterfky 2, 2 Eylül tarihinde yukarıda belirtmiş olduğumuz pazarlarda tüketicilerin beğenisine sunulacak. Cihazın fiyatı ise henüz belli değil.




Furkan Yaldız - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Htc Butterfly 2 Duyuruldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement