Htc Hima ve Sense 7'den Mini Detaylar, Fitness Bilekliği de Yolda! - Son Dakika
Teknoloji

Htc Hima ve Sense 7'den Mini Detaylar, Fitness Bilekliği de Yolda!

Htc Hima ve Sense 7\'den Mini Detaylar, Fitness Bilekliği de Yolda!

Tayvanlı üretici kullanıcılara neler sunacak?

22.01.2015 10:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Hasan Uğur Nayır - -

HTC ve Hima'la alakalı yeni haberler gelmeye devam ediyor. Forbes'tan Jay McGregor isimsiz bir kaynağa dayandırdığı raporunda Hima'nın veya diğer adıyla HTC One M9'un yanında fitness bilekliğinin tanıtılacağını belirtti.


HTC ile yakından çalışan kaynak akıllı saat geliştirme raporlarının yanlış olduğunu vurgularken, Under Armour'la olan iş birliği sonucunda tüketicilerin fitness bilekliğini göreceğini açıkladı. Bunun dışında başka bir detay vermedi. Yapılan yorumlarda HTC Hima'nın spor için yeni sensörlerden yararlandığı tahmin ediliyor. Ayrıca Hima'da UA Record isimli fitness izleme uygulaması olacak.


Şimdi sıra başrole geldi. Kaynak HTC'nin yeni yakışıklısını M8'in arttırılarak güncellenmiş versiyonu olarak nitelendiriyor. Sense 7'de ise büyük değişiklikler var. Raporda yazanlara bakarsak Sense 7 BlinkFeed'ten daha iyi faydalanacak, Google Now ve Windows Live Tiles'dan ise bazı ipuçları alacak. BlinkFeed sözde daha kişisel bir deneyim sunacak. Ne okunması gerektiğine dair veya nerelerin ziyaret edilmesine dair tavsiye verecek. Bu arada kaynak HTC'nin BlinkFeed deneyimini geliştirmek için yeni ortaklıklar üstünde çalıştığını not etmiş.


Hima veya One M9'da 5 inç'lik Full HD ekran, 3 GB RAM ve Qualcomm Snapdragon 810 işlemci olması bekleniyor. Yalnız sanayi kaynaklarına dayandırılan bir rapora göre Qualcomm konusunda halen karar verilmemiş olabilir.




Hasan Uğur Nayır - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Htc Hima ve Sense 7'den Mini Detaylar, Fitness Bilekliği de Yolda! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement