HTC'nin Yeni Amiral Gemisi, Vodafone Red Farkıyla Türkiye'de - Son Dakika
Güncel

HTC'nin Yeni Amiral Gemisi, Vodafone Red Farkıyla Türkiye'de

Vodafone Türkiye, yepyeni HTC One (M8)'i Vodafone Red avantajlarıyla Türkiye'ye getirdi.

14.04.2014 10:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MERAKLA BEKLENEN 5 İNÇLİK HTC ONE (M8) VODAFONE RED AVANTAJLARIYLA SATIŞTA

Dünya çapında en son mobil teknolojileri aboneleriyle buluşturan Vodafone Türkiye, yepyeni HTC One (M8)'i Vodafone Red avantajlarıyla Türkiye'ye getirdi. Mart ayında dünya lansmanı yapılan son teknoloji HTC akıllı telefon, 11 Nisan itibariyle Vodafone Red farkıyla "Akıllı Cihaz Akıllı İletişim Platformu ACAİP" portföyündeki yerini aldı. Çift taşıyıcılı 3G teknolojisiyle Vodafone'nun kapsaması bulunan 81 ilde Süper internet deneyimini yaşatacak yeni HTC One (M8), Vodafone Red Elite tarifesine ek ayda 40 TL fiyat avantajı ve 36 aya varan taksit imkanıyla dikkat çekiyor.

13 Nisan 2014, İstanbul – Türkiye'de dijital dönüşüme liderlik etme hedefiyle faaliyet gösteren Vodafone, akıllı cihaz fırsatlarını herkes için kolay, anlaşılır ve erişilebilir kılmaya devam ediyor. 25 Mart'ta dünya lansmanı yapılan ve büyük övgü alan HTC One (M8), dünya lansmanından sadece iki hafta sonra 11 Nisan'da Vodafone'un akıllı cihaz seçmeyi, almayı ve kullanmayı kolaylaştıran Akıllı Cihaz Akıllı İletişim Platformu (ACAİP) portföyüne eklendi.

Android 4.4 Kitkat işletim sistemiyle çalışan HTC One (M8), 1920x1080 piksel çözünürlükteki 5 inçlik dev ekranıyla göz kamaştırıyor. 2.3 GHz hızında dört çekirdekli Snapdragon 801 işlemciye sahip telefonda Full HD video kaydı yapabilen HTC UltraPiksel Duo Kamera yer alıyor. 16 GB dâhili hafıza ile sunulan HTC One (M8), 2 GB RAM'iyle kusursuz performans sunuyor ve 128 GB'a kadar microSD kart desteği sağlıyor. LTE 4G desteğiyle yarının mobil iletişim teknolojisine hazır HTC One (M8), Sense 6.0 ara yüzüyle akıllı cihaz kullanmayı bir keyfe dönüştürüyor.

HTC One (M8) Vodafone Red Elite tarifesine ek 40 TL ödeme avantajıyla abonelerle buluşuyor. Ayrıca Vodafone Red'lilere 36 aya varan taksitlerle akıllı cihaza sahip olma kolaylığı tanınıyor. HTC One (M8) üstün HTC teknolojisini, Vodafone Red dünyasının uçtan uca iletişim özgürlüğüyle buluşturuyor.

Vodafone Türkiye Pazarlama Direktörü Fatih Uysal, konu hakkında şunları söyledi:

"Vodafone Türkiye olarak, dijital dönüşümün lideri olma vizyonuyla mobil iletişimin imkanlarını abonelerimiz için kolaylaştıran teklifler geliştiriyoruz. Bunların en yenisi olarak 25 Mart'ta dünya lansmanı yapılan yeni HTC One (M8)'i, dünya lansmanından iki hafta sonra Vodafone Red avantajlarıyla müşterilerimize sunuyoruz. Vodafone Red Elite tarifesini kullanan abonelerimiz tarifeye ek sadece 40 TL aylık ödeme ve 36 aya varan taksit imkanıyla yeni HTC One (M8)'e sahip oluyor. Vodafone Red ile yeni akıllı cihazını kullanan müşterilerimiz, telefonlarıyla ilgili sorun yaşadıklarında mobil destek ekibinden bulundukları yerde hizmet alabiliyorlar. Ayrıca Vodafone Red Avantaj Cepte aplikasyonu sayesinde tek bir tıklamayla müşteri hizmetlerini, mobil destek ekibini ve Back-up kisisel asistanlık servisini arayıp, sinemada 1 bilet alana 2. bilet hediye, ücretsiz lounge, %50 indirimli araç kiralama, restoran indirimleri ve VIP transfer gibi tüm Vodafone Red fırsatlarından kolayca faydalanabiliyorlar."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel HTC'nin Yeni Amiral Gemisi, Vodafone Red Farkıyla Türkiye'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement