Htc One M8 4.4.3 Güncellemesi Sorunları - Son Dakika
Teknoloji

Htc One M8 4.4.3 Güncellemesi Sorunları

Htc One M8 4.4.3 Güncellemesi Sorunları

Tayvanlı üretici amiral gemisi için güncelleme yayınladı.

29.07.2014 16:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Hasan Uğur Nayır - -

HTC One M8 için dağıtım aşamsında olan Android 4.4.3 güncellemesi, dün itibarıyla ülkemiz için yayınlandı. Güncelleştirme WiFi, mobil ağ ve Bluetooth için optimizasyon sağlıyor. Uygulama güncellemelerini içeriyor, güvenlik düzeltmeleri var. 613 MB büyüklüğündeki güncelleştirmeyi yükledim. Güncellemeden sonra WhatsApp'ta isimler birbirine girdi, HTC'nin kendi tarayıcısı birkaç kere çöktü. WhatsApp'ı bir kere silip yeniden yükleyince problem düzeldi. Tarayıcıda çökme ise bir süredir olmuyor.


Yurtdışında bir iki kullanıcı şarjın eskisine göre birazcık daha hızlı tükendiğini iddia etmiş. Ama çoğunluk pil konusunda bir sorun olmadığını belirtiyor. Benim gibi tarayıcının çöktüğünü yazanlar olmuş. Genel olarak gördüğüm kadarıyla güncelleştirmeden sonra problemle karşılaşan kullanıcıların sayısı çok az. Şimdilik benim kendi başıma gelen ve bulduğum hatalar bu kadarla sınırlı. Şunu da belirteyim, güncelleme sonrası telefona Wipe yapmadım. Sıfırlama yapmadan direkt olarak kullandım. Tabii kullandıkça farklı problemler olursa veya gündeme gelirse bunları sizlere aktaracağım.


4.4.3 güncelleştirmesinden sonra herhangi bir problemle karşılaştınız mı? Şikayetleriniz var mı? Yorumlarınızı bizimle paylaşın.



Hasan Uğur Nayır - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Htc One M8 4.4.3 Güncellemesi Sorunları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Mahmut YILDIRIM: Bende dün akşam itibariyle Wipe yapmadan direk güncellemeleri aldım ve şuana kadar herhangi bir sorunla karşılaşmadım. whatsapp normal, tarayıcıda sıkıntı yok batarya durumu normalden biraz daha iyi bile diyebilirim şu an için. HTC nin bu güncellemeye eklediği kendi dosya yöneticisi gayet sade ve başarılı 0 0 Yanıtla

Advertisement