HÜDA PAR Batman İl Teşkilatı, Batman Üniversitesini Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

HÜDA PAR Batman İl Teşkilatı, Batman Üniversitesini Ziyaret Etti

HÜDA PAR Batman İl Teşkilatı, Batman Üniversitesini Ziyaret Etti

Öğrenci ve akademisyen sayısı artan Batman Üniversitesini ziyaret eden HÜDA PAR Batman İl Yöneticileri, Üniversite yönetimine başarılar diledi.

18.11.2015 10:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

HÜDA PAR'dan Uluçam'a ziyaret

HÜDA PAR Batman İl Başkanı Mehmet Emin Doğru ve İl Yönetiminden oluşan HÜDA PAR heyeti Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdüsselam Uluçam'a nezaket ziyaretinde bulundu.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette bölgenin genel durumu, Batman Üniversitesi'nin durumu ve kat ettiği aşama ele alınıp karşılıklı fikir alışverişlerinde bulunuldu.

HÜDA PAR heyetinin ziyaretinden dolayı teşekkür eden Rektör Uluçam, Tıp fakültesi için gerekli girişimlerde bulunduklarını belirterek, "Tıp Fakültesi için gerekli girişimlerde bulunduk. Tıp fakültesi için belirlenen iki kriter var. Birincisi nüfusun 600 bin üzeri olması, ikincisi ise orada yeterli hastane ve sağlık kurumu olmamasıdır. Tıp fakültesi dışında eczacılık ve diş hekimliği fakülteleri içinde girişimlerimiz var. Girişimlerimizi tamamladık şu anda TBMM alt komisyonunda bekliyor ve dolaysıyla iş yöneticilere kaldı" dedi. Rektör Uluçam, Batman Üniversitesi'nin alt yapı olarak iyi bir durumda olduğunu, yol, öğrencilerin ulaşım sorunları ve yurt sorunlarının çözülmesi için çaba harcadıklarını söyledi.Ziyaret sırasında söz alan HÜDA PAR İl Başkanı Doğru da, Batman Üniversitesi'nde yapılan güzel hizmet ve çalışmalarını gördüklerini belirterek, ihtiyaç olan yeni bölümlerin açılmasının önemine değindi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel HÜDA PAR Batman İl Teşkilatı, Batman Üniversitesini Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement