Hüda Par, Hamas'ın Kurucusu Şeyh Ahmet Yasin'i Andı - Son Dakika
Yerel

Hüda Par, Hamas'ın Kurucusu Şeyh Ahmet Yasin'i Andı

Hüda Par, Hamas\'ın Kurucusu Şeyh Ahmet Yasin\'i Andı

Hüda Par Batman İl Başkanlığı, Hamas'ın kurucusu Şeyh Ahmet Yasin'in ölüm yıl dönümü nedeniyle bir açıklama yaptı.

22.03.2015 11:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hüda Par, Şeyh Ahmet Yasin'i andı

Hür Dava Partisi (Hüda Par) Batman İl Başkanlığı, Hamas'ın kurucusu Şeyh Ahmet Yasin'in ölüm yıl dönümü nedeniyle bir açıklama yaptı.

Hüda Par Batman İl Başkanı Mehmet Emin Doğru "Şeyh Ahmet Yasin, yoldaki işaret levhalarından biridir" dedi.

Hüda Par Batman İl Başkanı Mehmet Emin Doğru, Filistin Davasının manevi lideri Şeyh Ahmed Yasin'in şahadet yıldönümü nedeniyle basın açıklaması yaptı.

Tarihin rengini seyrini değiştiren şahıslar olduğunu ve İslam Tarihinde Müslümanlar için yoldaki işaret levhalarından biri olan Şeyh Ahmet Yasin'in 22 Mart 2004 sabahı gerçekleştirilen bir insanlık dışı saldırı neticesinde şehadete kavuştuğunu belirten Doğru, "Şeyh Ahmed Yasin, Filistin Davasının sembolleşen Piri İntifadası olmuştur. İman ve cihadla geçen 67 yıllık ömrünü şehadetle taçlandıran seçkin liderlerden biridir. İbadet hicret cihat ve şehadetle özetlenen bir ömrün adıdır Şeyh Ahmet Yasin. Tamamına yakını felçli olan bedenini cihada engel görmeyip mücadele sahasından bir an olsun geri durmadı. Lanetli terör devleti israilin huzurunu kaçırarak sürekli hedefinde oldu. Şehadetiyle uyuyan, köşesine çekilen Müslümanların ellerindeki tüm mazeretleri ortadan kaldırdı. Her şart ve durumda muhakkak ki Müslümanın yapabileceği bir şeyler olacağını göstermiştir. Tarih boyunca zalimlerin mantığı hep aynı olmuştur. Fikirle baş edemeyince silahla, zorbalıkla müminlere karşı çıkmışlardır. Renkleri isimleri memleketleri farklı olmakla beraber zalimlerin mantığı aynı olmuştur. Halepçe'de, El-Halil'de 6-8 Ekim Diyarbakır'da ve daha nice katliamlarda sergilenen tavır aynı olmuştur" ifadelerini kullandı. Şeyh Ahmed Yasin'e seslenen Doğru şöyle dedi: "Ey Şehid! Sesinle yeri inletecek bir hatip olmadın belki ama cihadın ve şehadetinle zalimlerin, kan içicilerin saltanatlarını titreten, korku putlarını kıran bir lider oldun."

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Hüda Par, Hamas'ın Kurucusu Şeyh Ahmet Yasin'i Andı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement