Hüda Par Kızıltepe İlçe Kongresi Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Hüda Par Kızıltepe İlçe Kongresi Yapıldı

Hüda Par Kızıltepe İlçe Kongresi Yapıldı

Hür Dava Partisi Mardin'in Kızıltepe ilçe teşkilatı, 1. olağan kongresini gerçekleştirdi.

26.01.2015 11:47  Güncelleme: 12:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hür Dava Partisi (Hüda Par) Mardin'in Kızıltepe ilçe teşkilatı, 1. olağan kongresini gerçekleştirdi. Kongrede mevcut başkan Burhan Aydın yeniden ilçe başkanlığına seçildi.

Parti binasında gerçekleştirilen kongre, Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Yapılan yoklamanın ardından divan kurulu oluşturulduktan sonra, mali rapor ve faaliyet raporu okundu. Kongrede Hüda Par Mardin İl Başkanı Şeyhmus Akman bir konuşma yaptı. Akman konuşmasında, kongrenin hayırlara vesile olmasını dileyerek, "Parti, bizim için amaç değil hakka ve halka hizmet için sadece bir araçtır. Dini siyasete alet etmek değil, tam aksine siyaseti dine, hakkın ve halkın hizmetinde bir araç olarak kullanıyoruz. İnşallah Kızıltepe 1. olağan kongresinde seçilecek yeni yönetimimizle yeni dönemde de aynı azim ve aynı gayretle bıkmadan usanmadan gece ve gündüz çalışacağınızdan eminim. Çünkü davamız hak, hukuk, adalet, kardeşlik, özgürlük, barış ve huzur davasıdır. Hür davanın davetçileri olarak bizler de sorumluluğumuzu yerine getirirsek, Allah'ın izniyle başarı ve zafer bizim olacaktır" dedi.

İl Başkanı Akman'ın konuşmasından sonra oylamaya geçildi. Tek listeyle girilen oylamada mevcut başkan Burhan Aydın yeniden Hüda Par Kızıltepe ilçe başkanlığına seçildi. - MARDİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hüda Par Kızıltepe İlçe Kongresi Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement