Hüdayi'nin Ziyafet Sofrası Kütahya'da Sahnelendi - Son Dakika
Yerel

Hüdayi'nin Ziyafet Sofrası Kütahya'da Sahnelendi

Hüdayi\'nin Ziyafet Sofrası Kütahya\'da Sahnelendi

Kütahya Belediyesi’nin, Milli Türk Talebe Birliği (MTTB) Şube Başkanlığı ile birlikte düzenlediği ’Hüdayi’nin Ziyafet Sofrası’ isimli tiyatro oyunu Kütahyalılar’la buluştu.

22.03.2016 11:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya Belediyesi'nin, Milli Türk Talebe Birliği (MTTB) Şube Başkanlığı ile birlikte düzenlediği 'Hüdayi'nin Ziyafet Sofrası' isimli tiyatro oyunu Kütahyalılar'la buluştu.

Osman Nuri Topbaş'ın 'Hüdai'nin Ziyafet Sofrası' isimli eserinden tiyatroya uyarlanan oyun vatandaşları güldürürken düşündürdü.

Hezar Dinar-i Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen tiyatro oyununu, AK Parti İl Başkanı Ali Çetinbaş, AK Parti merkez İlçe Başkanı Cevdet Korkmaz, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ceyda Çetin Erenler, Belediye Başkan Yardımcıları Murat Arık, Fatih Kölgeli ve Ali İhsan Ertaş ile bazı daire müdürleri ve çok sayıda sanatsever izledi.

Gösteri sonrası sahneye davet edilen Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, "Belediyemizin Kültür Sanat etkinliklerinin aralıksız devam ediyor. Tüm hemşehrilerimizi bundan sonraki etkinliklerimize de davet ediyorum" dedi.

Başkan Saraçoğlu ve Milli Türk Talebe Birliği (MTTB) Kütahya Şube Başkanı Cabir Keskin, oyunculara günün anısına hediye takdim etti.

'HÜDAYİ'NİN ZİYAFET SOFRASI'NDA NELER ANLATILIYOR?

"Yönetmenliğini Osman Doğan'ın yaptığı 'Hüdayi'nin Ziyafet Sofrası'nda oyunu komedi türünde, 90 dakika süren tek perdelik bir oyun.Soğuk bir kış günü. Üsküdar'da, yolu Hüdayi Dergahı'na düşen iki sarhoş; Ahmet Kemal ve Mehmet Kemal. Karınlarını doyurmak için geldikleri dergahta manevi bir ziyafetle karşılaşan Kemaller, yeni bir hayatı tanımaya başlarlar.

Ne var ki ön yargılar ve çekinceler, yılların verdiği alışkanlıklar ve bilgisizlik ile birleşince, yaşadıkları büyük değişim de komik olaylara sahne oluyor." (EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hüdayi'nin Ziyafet Sofrası Kütahya'da Sahnelendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement