Hukuk Fakültesi Öğrencileri, Okulların Eksiklerini Giderecek - Son Dakika
Güncel

Hukuk Fakültesi Öğrencileri, Okulların Eksiklerini Giderecek

İstanbul Ticaret Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencileri başlattıkları, "Küçük Kalplere Sıcak Bir Dokunuş" projesi kapsamında Yozgat'ın Boğazlıyan ilçesindeki okulların eksiklerini giderecekler.

07.04.2016 13:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Ticaret Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencileri başlattıkları, "Küçük Kalplere Sıcak Bir Dokunuş" projesi kapsamında Yozgat'ın Boğazlıyan ilçesindeki okulların eksiklerini giderecekler.

İstanbul Ticaret Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencisi Sosyal Sorumluluk Komisyonu Başkanı Sevban Berk Yalçınkaya ve öğrencilerden oluşan heyet, Boğazlıyan Kaymakamı Davut Sinanoğlu'nu makamında ziyaret ederek, proje hakkında bilgi verdi.

Yalçınkaya, İstanbul Ticaret Üniversitesi Hukuk Kulübü olarak küçük kalplere sıcak bir dokunuş projesini başlattıklarını belirterek, proje kapsamında, Boğazlıyan'daki okullarda eğitim gören öğrencilerin daha sağlıklı ortama kavuşmaları için çalışma başlattıklarını söyledi.

Öğrencilerin eksiklerini yerinde belirlediklerini anlatan Yalçınkaya, kulüp üyeleri olarak İstanbul'da bulunan şirketlerle iletişime geçip, onların katkı ve destekleri ile eksiklikleri tespit edilen okulların ihtiyaçlarının giderileceğini kaydetti.

Boğazlıyan Kaymakamı Davut Sinanoğlu da üniversite öğrencilerine teşekkür ederek, kaymakamlık olarak eğitim için her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.

İstanbul Ticaret Üniversitesi Hukuk Kulübü öğrencilerinin bu anlamlı projelerine kaymakamlık olarak kayıtsız kalmayacaklarını ifade eden Sinanoğlu, "Eğitim ilçemiz için, ülkemiz için çok önemli. Öğrencilerimiz 'Küçük Kalplere Sıcak Bir Dokunuş' projesi başlatmış. Bu anlamda İstanbul'dan Boğazlıyan'a gelerek Ovakent beldesinde eğitim gören öğrencilerin daha sağlıklı bir ortamda eğitim görmeleri için bazı çalışmalarda bulunacaklar. " diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Hukuk Fakültesi Öğrencileri, Okulların Eksiklerini Giderecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement