Hükümlüler Sahil Temizledi - Son Dakika
Güncel

Hükümlüler Sahil Temizledi

Dünya Çevre Günü dolayısıyla düzenlenen etkinlikte, denetimli serbestlik uygulanan 19 hükümlü Çiftlikköy sahilini temizledi.

03.06.2016 20:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dünya Çevre Günü dolayısıyla düzenlenen etkinlikte, denetimli serbestlik uygulanan 19 hükümlü Çiftlikköy sahilini temizledi.

Yalova Başsavcılığı Denetim Serbestlik Müdürlüğü, Çiftlikköy Belediyesi ve Tema Vakfının ortaklaşa düzenlediği etkinlikte konuşan Yalova Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Ali Kurt, denetimli serbestlik hükümlülerinin toplumla kaynaşması ve kabul görmesi açısından etkinliğin önemli olduğunu söyledi.

Etkinliği Dünya Çevre Günü vesilesiyle düzenlediklerini anlatan Kurt, "Denetimli serbestlik uygulanan hükümlü arkadaşlarımızla birlikte Çiftlikköy sahilimizin temizlenmesi konusunda ortak bir çalışma yaptık. Hükümlülerin toplumla kaynaşması, kabul görmesi ve rehabilite olmaları açısından önemli bir uygulama oldu. Hükümlülerin doğaya, çevre temizliğine katkı sunmaları, üretken oldukları ve değerli hissetmeleri açsından önemli bir etkinlik oldu. Çok mutluyuz ve emeği geçen tüm herkese teşekkür ediyorum." dedi.

Tema Çiftlikköy Temsilcisi Fatma Bayçora da Tema Vakfı'nın 5 Haziran Dünya Çevre Günü'nde ülkenin birçok yerinde etkinlikler düzenlediğini belirterek, "Bugün burada denetimli serbestlik uygulanan hükümlüler ile birlikte güzel bir etkinlik yaptık. Bir konferansta bu eğitimleri vermektense böyle bir etkinlikte olmalarının daha iyi olacağını düşündük. Hükümlü vatandaşlarımızın sosyal sorumluluk projesine destek olmaları bizleri memnun etti." şeklinde konuştu.

Çiftlikköy Sahili'nde temizlik yapan denetim serbestlik uygulanan hükümlülerden Mehmet Akman ise uygulamadan memnuniyet duyduklarını dile getirdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Hükümlüler Sahil Temizledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement