Hülya Avşar'ın Cinsellik Sorusu Esra Erol'u Kızdırdı - Son Dakika
Komik - İlginç

Hülya Avşar'ın Cinsellik Sorusu Esra Erol'u Kızdırdı

İsmi izdivaç programlarıyla özdeşleşen Esra Erol'u programında ağırlayan Hülya Avşar'ın, "Eşinle o çılgın sevişmeler sürüyor mu hala?" sorusu karşısında zor anlar yaşadı.

07.02.2015 12:46  Güncelleme: 13:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TV8'de yayımlanan programı ile Hülya Avşar Cuma gecelerini renklendirmeye devam ediyor. Esra Erol Hülya Avşar'a hayatı ve kariyeri ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"İNANDIĞIM İŞİN ARKASINDAN GİDERİM"

Hülya Avşar'ın " Kütahya'dan nasıl çıktında, İstanbul'a geldin ve nasıl televizyona adım attın?" sorusuna "Ben inandığım işin arkasından daima giderim." cevabını verdi.

"REYTİNG İÇİN BİR ŞEY YAPMAM"

Hayatı ile ilgili özel açıklamalar yapan Esra Erol "Eğer ucunu bırakırsanız dengeyi kuramazsınız. Felaketle sonuçlanabilecek çirkinleşebilecek bir noktaya gelebilirsiniz. Ben reyting için bir şey yapmam." dedi.

ÖZEL HAYATIYLA İLGİLİ SORULAR UTANDIRDI

Hülya Avşar'ın "Duygularınla hareket ediyorsun" yorumuna da ilginç yanıtlar veren Esra Erol, ayrıca eşi Ali Bey'e gördüğü gün aşık olduğunu söyledi, onsuz bir hayatı, düşünemediğini ve aklının almadığını ifade etti.

Hülya Avşar'ın bu haftaki konuğu, gündüz kuşağına ve evlilik programlarına damgasını vuran Esra Erol'du. Canlı yayında Hülya Avşar'ın sorduğu, Esra Erol'un özel hayatı ile ilgili birçok soru ise ünlü sunucuyu utandırdı.

İşte o diyaloglar...

Hülya Avşar: Evlilik hayatında o çılgın seks hayatı o çılgın sevişmeler herkes için geçerli kalmıyor. Fazla arkadaş kalmak ta iyi değil

Esra Erol: Nereden biliyorsun arkadaş olduğumuzu...

Hülya Avşar: Anladım ben... Mutlaka bir arada bir de olsa... Oluyordur, bir şeyler...İlişkiniz bir arkadaşlık seviyesinde mi yoksa bir abi gibi mi?

Esra Erol: Ne abisi ya...

Hülya Avşar: Mesela bazı şeyler sizi tahrik ediyor mu?

Esra Erol: Beni çok utandırıyorsun.

Hülya Avşar: Bunu nasıl başardın? Sendeki özellik ne ki? Bize tüyo ver. Ne yapıyorsun?

Esra Erol: İlişkiyi çabuk yıpratmayacaksın. Kartlarını açık oynamayacaksın.

Hülya Avşar: Ne kartın kaldı bu kadar senede. Ben bir gece açıveriyorum valla. Ne var ne yok kartlar açık. Ertesi sabaha hiç bir şey kalmamış, hiç bir şey kalmamış. Ne farkın var, diğer kadınlardan.

Hülya Avşar\'ın Cinsellik Sorusu Esra Erol\'u Kızdırdı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Komik - İlginç Hülya Avşar'ın Cinsellik Sorusu Esra Erol'u Kızdırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (21)

  • bay doğru: iki tane gereksiz geçmiş karşı karşıya 28 1 Yanıtla
  • tulay: Hulya ahin gitti vahin kaldi akillanmadin gitti.aklin fikrn ukrur peşinde 26 0 Yanıtla
  • NEBİ: BU MEMLEKETTE VATANDAŞI KIZDIRAN O KADAR ÇOK ŞEY VAR Kİ, KİM BUN LAR DA HABER KONUSU OLUYOR; HÜLYA AVŞAR KİMDİR, ESRA EROLUN MEMLEKETE FAYDASI NEDİR? 23 0 Yanıtla
  • cihan: bu gibi uygunsuz sorular bir bayan için uygun değil sanane kardeşim başkasının özel yaşantısından sanamı düştü çok merak ediyorsan başka bir yerde sor illada ekrandamı sana cevap verecek ayıptr herkesin bir seviyesi var çünkü esra hanım hanım hanım bir bayan her bayan onun gibi olamaz gerisi tefarattır . . . . . . . 21 1 Yanıtla
  • ali: Bunun yuzunun perdesi coktan dusmus. . . bu ne ya sanane elalemin ozelinden hicmi bir insanda biraz utanma olmaz pes artik. . . zaten bu dengesize konuk olanda hata normal bir kafaya sahip degilki normal sorular sorsun simarik hulya iste. . 21 0 Yanıtla
  • kel: Ak Hülya döktürüyo yine . 12 7 Yanıtla
  • .....: Edep yahu!!! 19 0 Yanıtla
  • Gurel: Reyting olsun diye gerizekalı ca zorluyor kendini zaten biliyoruz gerzekalı olduğunu 18 0 Yanıtla
  • sivridil: Demedi demeyin, bu da hulya ise esranin adamini bastan cirartip merakini giderir 17 1 Yanıtla
  • yeterrr: Ar damarı çatlamış hülya ayıp ya namahrem diye bir şey var insanın anası babası kardeşi daha . . . . . . . . . . . var 50 yaşını geçtin kendini çıtır zannediyor da tiyo istiyor birde esranın yaşı kaç daha 15 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement