Hülya Çakır İlçe Turunda - Son Dakika
Yerel

Hülya Çakır İlçe Turunda

Hülya Çakır İlçe Turunda

AK Parti aday adayı Hülya Çakır, ilçe ziyaretlerine başladı.

25.02.2015 12:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti aday adayı Hülya Çakır, ilçe ziyaretlerine başladı. İspir, Pazaryolu, Uzundere ilçelerine giden Çakır, parti teşkilatlarının yoğun ilgisiyle karşılandı.

İlçe belediye başkanları, AK Parti ilçe başkanları ve teşkilatları ziyaret eden Çakır, projeleri hakkında bilgiler verdi. Siyasetin kendisi için bir araç olduğunu ifade eden Çakır, "Milletvekilliği halka hizmet anlamında bir amaç ve hedef olarak görülüyor. Ancak siyaset benim için bir araç. Halkın önünde veya üstünde değil, halkın yanında ve hizmetinde olmaktır. Hizmet gören, hizmete ulaşabilen, vekilini gören vekiline ulaşabilen, vekilini gören bir Erzurum için adayım" dedi.

Bölge kadınlarının eğitim, iş ve siyaset alanında daha aktif olabilmesi için elinden geleni yapacağını da ifade eden Çakır, "12 yıllık AK Parti iktidarında kadınlara yönelik pek çok ilke imza atıldı. Kadınlarımızın yaşam standartlarını artırmak, ailelerin sürekliliğini sağlamak, kadınları toplumsal hayat içinde daha görünür kılmak, cinsiyete dayalı ayrımcılığı ortadan kaldırmaya yönelik pek çok adım bu hükümet döneminde atıldı ve atılıyor. Bu nedenle özellikle bölgemiz kadınlarının eğitim, iş, siyaset kısacası tüm günlük yaşamda daha aktif, daha üretken ve daha ileri bir konumda olması için elimden geleni yapmak üzere 25. Dönem Erzurum milletvekilliği için aday adayı oldum. Bu yolda tüm hemşerilerimin desteğini bekliyorum" dedi. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hülya Çakır İlçe Turunda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement