Hünerli Eller İncirliova'da Yarışacak - Son Dakika
Yerel

Hünerli Eller İncirliova'da Yarışacak

Hünerli Eller İncirliova\'da Yarışacak

İncirliova Belediyesi ve İncirliova Kent Konseyi iş birliğiyle 6 Mayıs 2016 Cuma günü “Yöresel Zeytinyağlılar ve Ot Festivali Ödüllü Yemek Yarışması” düzenlenecek.

04.05.2016 12:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İncirliova Belediyesi ve İncirliova Kent Konseyi iş birliğiyle 6 Mayıs 2016 Cuma günü "Yöresel Zeytinyağlılar ve Ot Festivali Ödüllü Yemek Yarışması" düzenlenecek.

Düzenlenecek organizasyona ilişkin bir açıklamada bulunan İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale; "İlçemizde yetişen zeytin, incir ve bol miktarda ot çeşitleri bulunmaktadır. Bu temel gıda ürünlerimiz insan sağlığı açısından da büyük önem teşkil etmektedir. İncirliova Belediyesi olarak vatandaşlarımızı sosyal ve kültürel etkinliklere katılımını sağlamak, ürünlerimizin tanıtımını gerçekleştirmek amacıyla Yöresel Zeytinyağlılar ve Ot Festivali Ödüllü Yemek Yarışması düzenlemeye karar verdik" dedi.

YARIŞMACILARA KATILIM BELGESİ VE ÖDÜL VERİLECEK

Zeytinyağlılar, ot yemekleri ve tatlılar olmak üzere üç farklı kategoride organize edilecek olan yarışmada birinci olana çeyrek altın ile tencere takımı, ikincilere tava takımı, üçüncülere ise cam tencere takımı hediye edilecektir. Ayrıca, organizasyona katılan tüm yarışmacılara da bir katılım belgesi takdim edilecek.

Yarışma, 6 Mayıs 2016 Cuma günü saat 10: 00'da İncirliova Belediyesi önünde bulunan Atatürk Meydanında yapılacak. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hünerli Eller İncirliova'da Yarışacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement