Hünerli Veliler Yarıştı - Son Dakika
Yerel

Hünerli Veliler Yarıştı

Hünerli Veliler Yarıştı

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde eğitim veren Özel Gülerçin Koleji’nin bu yıl 4’üncüsünü düzenlediği Hünerli Eller Yarışması’nda, veliler pasta ve keklerini yarıştırdı.

20.03.2015 10:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde eğitim veren Özel Gülerçin Koleji'nin bu yıl 4'üncüsünü düzenlediği Hünerli Eller Yarışması'nda, veliler pasta ve keklerini yarıştırdı.

Çerkezköy Özel Gülerçin Koleji'nin bu yıl dördüncüsünü gerçekleştirdiği 'Hünerli Eller Yarışması'nda pasta ve kekler yarıştı. Yarışmacılar kadar izleyenlerin de büyük heyecan içinde olduğu yarışmada Çerkezköy Özel Gülerçin Koleji İlkokulu ve Ana Okulu Müdürü Tuğba Zenginal, Okul Aile Birliği Başkanı Filiz Eroğlu ve okul aile birliği üyeleri ve veliler hazır bulundu.

23 yarışmacının katıldığı yarışmada birbirinden güzel kek ve pasta çeşitlerine jüri üyeleri puan verirken zorlandı.

Yarışmada, Bahanur Akalın profiterol ile Nermin Uçarı haşhaşlı tatlı ile Şeyda İnaltı çikolatalı pasta ile Nurgül Dalgıç meyveli pasta ile Nilan Bilişmek rulo pastası ile Fatma Kılınç çilekli pasta ile İlknur Sürmeli frambuazlı pastası ile Dilek Kaya şeftali rüyası ile Ceyda Şıtırlı profiterol ile Revasi Altıntaş portakal rüyası ile Nilay Sayın ıspanaklı pastası ile Zerrin Saygucı zengin pastası ile Nilgün Ertekin karakız keki ile Aytuğ Kılıç kaymaklı pirinç ile Fatma Gider susamlı kek ile Güllü Avan Pekin'in incisi ile Vildan Çınar ağlayan keki ile Özgür Çelekalı elmalı pasta ile Özlem Karabaş kıtırlı kurabiyesi ile Emine Karagöz meyveli kek ile ve Gamze Tunç köstebek pastası ile yarıştı.

Yapılan değerlendirmeler sonunda yarışmanın 23 numaralı yarışmacısı olan Gamze Tunç, Köstebek pastası ile jüriden 18 puan alarak yarışmanın birincisi oldu. Birinci Gamze Tunç, Çerkezköy Özel Gülerçin Koleji Sahibi Sait Bülent Gülerçin tarafından önlük, aşçı kepi ve çeyrek altın ile ödüllendirildi.

Yarışmada 2-3 ve 4. olan yarışmacılara da mikro dalga fırın ve çeşitli ev aletleri ile birer önlük ve birer aşçı kepi verildi. Ayrıca yarışmaya katılan tüm yarışmacılara birer sertifika da verildi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hünerli Veliler Yarıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement