Hunharca Öldürülen 13 Yaşındaki Furkan'ın Katilleri Bulunamadı - Son Dakika
Güncel

Hunharca Öldürülen 13 Yaşındaki Furkan'ın Katilleri Bulunamadı

Hunharca Öldürülen 13 Yaşındaki Furkan\'ın Katilleri Bulunamadı

Bursa’da 13 ay önce boğularak öldürülen ve cesedi yol kenarındaki çalılıklara atılmış halde bulunan 13 yaşındaki Furkan Tebrizcik’in katilleri bulunamadı.

19.08.2014 10:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'da 13 ay önce boğularak öldürülen ve cesedi yol kenarındaki çalılıklara atılmış halde bulunan 13 yaşındaki Furkan Tebrizcik'in katilleri bulunamadı. Furkan'ın ablaları ise, kardeşlerini öldüren kişinin bulunması durumunda acılarının biraz da olsa hafifleyeceğini söyledi.

Edinilen bilgiye göre, 10 Temmuz 2013 gecesi merkez Osmangazi ilçesi Demirtaş Mahallesi Taş Ocakları yakınlarında ormanlık alanda bir gencin hareketsiz yattığını gören işçiler, polisten yardım istemişti. Olay yerinde inceleme yapan polis, üzerinden kimliğini ispat edecek herhangi bir belge çıkmayan gencin ölümüyle alakalı soruşturma başlattı. Vücudunda sürtünmeye bağlı yaralar oluşan ve boğularak öldürüldüğü sanılan gencin kimliği ölümünün 3. gününde belirlendi. Şahsın Gemlik'te ikamet eden Furkan Tebrizcik (13) olduğu ortaya çıktı.

"ARKADAŞLARIMLA SAHURA KADAR OTURACAĞIZ" DEDİKTEN SONRA EVDEN ÇIKMIŞTI

Öte yandan Tebrizcik'in 8 Temmuz 2013 akşamı annesi Ayşe Tebrizcik'e, 'Arkadaşlarımla buluşacağım. Sahura kadar oturacağız' dedi. Annesi gitmesini istemese de oğlunu kırmayıp dışarıya çıkmasına izin verdi. Genç Furkan'ın sahurda gelmemesine rağmen oğullarının Gemlik'e yüzmeye gittiğini tahmin eden Ayşe-Nizami Tebrizcik çifti, aradan 2 gün geçtikten sonra polise müracaat etti. Anne Tebrizcik, Bursa Adli Tıp Kurumu'ndaki kimliği belirlenemeyen cesedin oğlu olduğunu teşhis etti.

"BİZ ONU ÖPMEYE KIYAMIYORDUK"

Kardeşinin cinayetinin aydınlanmasını istediklerini ifade eden Derya Aydın, "Benim kardeşim daha 13 yaşındaydı ve ona kıyamıyorduk. Biz 5 kızdık, o 1 erkekti. Bizim için çok değerliydi. Olay günü gece saat 11.15'te Ramazan ayının ilk günü herkes dışarıda olduğu için, 'Sahur vakti döneceğim' diye evden çıktı. O saatte herkes ayaktaydı ama kardeşimi kimse görmemiş" dedi.

"ANNEM ÇOK PERİŞAN HALDE"

13 aydır kardeşiyle ilgili bir gelişme olmadığına dikkat çeken Aydın, "Kardeşimi attıkları yer çok kuytu. Orayı bilmeyen kimse asla götüremez. Kardeşimi atmışlar ama ben onu öpmeye kıyamıyordum. Kardeşimi o halde gördük. Annem şu anda çok perişan halde. Üzüntüsünden döküldü" diye konuştu.

"ELLERİNDEN GELENİN FAZLASINI YAPIP ANNEMİN ACISIN DİNDİRSİNLER"

Polisten sevindirici haber beklediklerini anlatan Aydın, şu açıklamayı yaptı:

"Polisleri sürekli arıyoruz. Bize, 'Herhangi bir gelişme yok, çalışıyoruz ve elimizden geleni yapıyoruz' diyorlar ama ben yeterli olduğunu düşünmüyorum. İstenilse, çalışılsa bulunabilir. Bu tasarlanmış bir cinayet değil. Ellerinden gelenin fazlasını yapıp annemin acısını dindirsinler. Şu kişi, şundan dolayı yaptı, en azından bunu bilelim. Bu çok büyük bir acı, neden olduğunu bilmiyorsunuz. Üzerinden 3 bayram geçti, katil zanlısı bayramı kutluyor ama benim kardeşim suçsuz yere öldü."

Kardeşini çok özlediklerini vurgulayan büyük abla Pervin Tarım ise, "Kardeşimin katilinin bulunması gerekiyor. Ben İstanbul'da oturuyorum ve kendisiye en son telefonda konuştum. Orada konuşurken bile çok çekingen bir çocuktu. Çok içine kapanıktı. Kimseye sataşacak bir çocuk değildi. 13 yaşındaki çocuk kimseye bir şey yapmış olamaz. Bir de aynı gün uyanıyorsun, 'Benim kardeşim öldü, toprak altında' diyorsun ama o kişi şu an seninle beraber aynı yerde nefes alıyor" şeklinde konuştu. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Hunharca Öldürülen 13 Yaşındaki Furkan'ın Katilleri Bulunamadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement