Hurda Lastikleri Saksıya Dönüştürdüler - Son Dakika
Yerel

Hurda Lastikleri Saksıya Dönüştürdüler

Hurda Lastikleri Saksıya Dönüştürdüler

Antalya Büyükşehir Belediyesi Demre Koordinatörlüğü ile özel bir etüt merkezinin başlattığı proje ile Demre’de bulunan hurda lastikler saksıya dönüştürülerek park ve bahçelere konuluyor.

15.07.2015 16:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Büyükşehir Belediyesi Demre Koordinatörlüğü ile özel bir etüt merkezinin başlattığı proje ile Demre'de bulunan hurda lastikler saksıya dönüştürülerek park ve bahçelere konuluyor.

Demre'de Özel Eğitim Park Etüt Merkezi öğretmen ve öğrencileri, örnek sayılacak bir çalışmaya imza attı. Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı park ve bahçeler ekibi ile birlikte yürüttükleri projede, atıl durumda bulunan hurda lastikler, çeşitli renklerle boyanıp saksı vazifesini görecek şekle getiriliyor.

Proje başlangıcı olarak merkez bölgesinde bir parkta çalışmaya başlayan öğretmen ve öğrenciler, Büyükşehir Park ve Bahçeler ekibinden temin ettikleri 30'ün üzerindeki lastiği temizleyerek çeşitli renklere boyadı. Boyadıkları lastiklerin içlerini toprakla dolduran öğrenciler, ardından lastiklerin içine mevsimlik çiçek ve uzun ömürlü bitkiler dikti.

Merkezin yöneticileri Atilla Kocakaya ve Gülsüm Cengiz, parktaki çiçek ve ağaçların bakımını da yapacaklarını belirterek, Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Demre Belediyesi'nden parka aydınlatma sistemi kurulmasını istedi.

Demre'de Özel Eğitim Park Etüt Merkezi yöneticileri Gülsüm Cengiz ve Atilla Kocakaya, projenin diğer okul ve kurumlara örnek olmasını temenni ederek, katkılarından dolayı Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür ettiklerini belirtti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hurda Lastikleri Saksıya Dönüştürdüler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement