Hürriyet Mahallesi Yaşam Kalitesini Yükseltme Merkezi Yenileniyor - Son Dakika
Yerel

Hürriyet Mahallesi Yaşam Kalitesini Yükseltme Merkezi Yenileniyor

Hürriyet Mahallesi Yaşam Kalitesini Yükseltme Merkezi Yenileniyor

Kartal Belediyesi vatandaşlara daha iyi hizmet sunmak amacıyla, Hürriyet Mahallesi Yaşam Kalitesini Yükseltme Merkezi’nde (YKYM) yenileme çalışmalarına başladı.

27.08.2015 14:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kartal Belediyesi vatandaşlara daha iyi hizmet sunmak amacıyla, Hürriyet Mahallesi Yaşam Kalitesini Yükseltme Merkezi'nde (YKYM) yenileme çalışmalarına başladı.

Kartal Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren kültür merkezlerinde, vatandaşa daha iyi hizmet sunmak amacıyla yapılan çalışmalar devam ediyor. Bu çalışmalar kapsamında son olarak, Kartal Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Hürriyet Mahallesi Yaşam Kalitesini Yükseltme Merkezi'nde yenileme çalışmalarına başladı. Hürriyet Mahallesi YKYM'nin otopark kısmı yenilenirken, binanın iç ve dış cephesinde de boya yapım işleri sürüyor.

AKSAKLIKLARI ÖNLEMEK ADINA ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Hürriyet Mahallesi Yaşam Kalitesini Yükseltme Merkezi'nin yeni bir görünüm kazandırılması için yapılan çalışmaların yanı sıra asansörlerde yaşanabilecek aksaklıkların engellenebilmesi için asansörler de revize ediliyor. Konferans salonu ve sahnesi temizlenerek sahne kısmında da onarım çalışmaları yapılıyor. Yangın algılama sisteminin yapımı ile çatı tamiratının tamamlandığı binada, izolasyon çalışmaları yapıldı, havalandırmalar takıldı. Yüzey kaplamalarında tecrit/sızdırmazlık uygulaması için çalışmaların devam ettiği Hürriyet Mahallesi Yaşam Kalitesini Yükseltme Merkezi'nde zemin ile bina birleşim noktalarının izolasyon çalışmaları ise sürüyor. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hürriyet Mahallesi Yaşam Kalitesini Yükseltme Merkezi Yenileniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement