Hürriyet Muhabirinden Skandal Sorular - Son Dakika
Güncel

Hürriyet Muhabirinden Skandal Sorular

Hürriyet Muhabirinden Skandal Sorular

Hükümet'e saldırması için yırtındı ama...

28.02.2015 10:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hürriyet'e röportaj veren Mehmet Aslantuğ, muhabirin iktidarı kötüleme adına ısrarlı sorularına maruz kaldı. Ancak istediği olmadı.

Hürriyet'ten Hakan Gence, oyuncu Mehmet Aslantuğ ile röportaj yaptı. Oyunculuğu, yeni projeleri ve siyasi konularla ilgili sorular alan Aslantuğ, muhabirin yönlendirme sorularına, istenilen cevapları bir türlü vermedi. Bu durum sosyal medyada bazı okuyucuların dikkatinden kaçmadı.

'İlla siyasetle ilgili ağzından cümle almaya çalışmış ama başaramamışsın. Aslantuğ beyefendi bir adam ve çok akıllı! Rengini belli etmemiş. Bravo!!!' gibi yorumlar yapıldı.

İşte Hürriyet muhabiri Hakan Gence'nin Aslantuğ'a sorduğu o sorular;

"HİÇ KAÇIP GİTMEK İSTİYOR MUSUNUZ"

İktidar size ne ifade ediyor?

- Oooooo! Çok çetrefil cevapları var bu sorunun. Olsun bir yerden başlayalım... - Çok iktidar gördü bizim kuşak, çok! Darbelisi, darbesizi... Ve epeyce iktidar öyküsü okuyarak büyüdük biz, dünyanın her yerinden. Özgürleştirmeyen, iyileştirmeyen, umutlandırmayan ve adaletli davranmayan hiçbir iktidar, kalıcı değildir, olmadılar ve pek de hayırlı anılmadılar. Yani demem o ki, iktidar demek ateşten gömleği de giymek demektir.

Türkiye'ye dair rahatsızlıklarınız?

- Sosyal iklimin epeydir hoyratlaşması. Vicdanını kaybetmiş öfke nöbetleri, vandallıklar, pusuculuk, kolay yoldan şöhret, makam, mevki avcılığı...

Hiç kaçıp gitmek istiyor musunuz?

- Hayır! Bu ülke bizim. Hepimizin! Sorunları çözeceğiz ve birlikte yaşamanın bir yolunu bulacağız.

"GELECEĞİ DAİR UMUTLU MUSUNUZ"

Ekranda içki kadehlerinin buzlanması, dekolte meselesi... Sansürler sizi korkutuyor mu?

- Üzülüyorum ama korkutmadı, korkutmayacak da! Kötü alışkanlıkları tetiklemek veya teşvik etmekle, öykünün gerçekliğini aramaya yönelik ihtiyacı karıştırmayacağımız ortak aklı bulacağız !

Otosansür uygular mısınız?

- Başkalarının hayatını taciz etmemek için kendi hayatımı kontol altında tutuyorum elbette. Bu otosansür değil! Ben, bu özen ve dikkatle yaşayan, geleneklerini önemseyen bir kültürün çocuğuyum. Terbiyeli olmak bize binlerce yılın mirası. Bahçe kapısına kadar geçirilmediğimiz eve misafir olmaz, bahçe kapısından önce kapıyı kapatmayız mesela.

Geleceğe dair umudunuz var mı?

- Olmaz olur mu? Babayım ben, evlat yetiştiriyorum.

Kaynak: Yenisafak.com.tr

Son Dakika Güncel Hürriyet Muhabirinden Skandal Sorular - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement