Hüseyin Arslan'dan Mermer'e Plaket - Son Dakika
Yerel

Hüseyin Arslan'dan Mermer'e Plaket

Hüseyin Arslan\'dan Mermer\'e Plaket

Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, Taşköprü Emniyet Müdürü İsmail Mermer’e ilçeye yaptığı hizmetlerden dolayı plaket takdim etti.

13.07.2014 15:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, Taşköprü Emniyet Müdürü İsmail Mermer'e ilçeye yaptığı hizmetlerden dolayı plaket takdim etti.

Taşköprü Emniyet Müdürü İsmail Mermer, geçtiğimiz günlerde Ankara'ya Emniyet Genel Müdürlüğü Hukuk İşleri Başkanlığı'na müşavir olarak atandı. Bu kapsamda Taşköprü ilçesinde veda ziyaretlerini sürdüren İsmail Mermer, Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan'ı ziyaret etti. Ziyarette Mermer, 3 yıldır birlikte koordineli bir şekilde kendileriyle çalışmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, Arslan'ı görevi sürecince kendisine ve kurumuna gösterdiği yakın ilgiden dolayı teşekkür etti.

Başkan Arslan ise, emniyet teşkilatının Taşköprü'de 3 yıldır örnek düzeyde işlere imza attığını ve bundan tüm ilçe halkıyla birlikte kendilerinin hoşnut olduğunu kaydetti.

Mermer'e 'sizin gibi bir dost kazanmaktan dolayı mutluyum' diyen Arslan, yeni görevinde de de kendisine başarılar diledi. Arslan, daha sonra Mermer'e ilçeye yaptığı hizmetlerden dolayı tüm ilçe halkı adına bir plaket takdim etti. - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hüseyin Arslan'dan Mermer'e Plaket - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement