Hüseyin Çapkın: Biz Devlet Memuruyuz, Gelmemiz de Gitmemiz de Doğal - Son Dakika
Güncel

Hüseyin Çapkın: Biz Devlet Memuruyuz, Gelmemiz de Gitmemiz de Doğal

Hüseyin Çapkın: Biz Devlet Memuruyuz, Gelmemiz de Gitmemiz de Doğal

İstanbul'da başlatılan yolsuzluk ve rüşvet operasyonunun ardından İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın görevinden alındı.

19.12.2013 14:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'da başlatılan yolsuzluk ve rüşvet operasyonunun ardından İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın görevinden alındı. Merkeze alındığını belirten Çapkın, "Biz devlet memuruyuz. Gelmemiz nasıl doğalsa gitmemiz de öyle doğal" dedi.

İstanbul merkezli yolsuzluk ve rüşvet operasyonu sonrasında İstanbul Emniyeti'nde başlayan görevden almalar devam ediyor.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde 5 şube müdürü ve 4 yardımcısı ile Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın'ın iki yardımcısı görevden alınmıştı.

Görevden almalar Ankara ve İzmir'e de sıçramıştı. Bu kapsamda Ankara'da 9, İzmir'de ise 10'dan fazla şube müdürünün yeri değişti.

Kocaeli'nde 2, Trabzon'da 2, Bursa ve Konya'da da 1 şube müdürü görevden alındı.

Görevden almalar, İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın'ın da görevinden alınmasıyla devam etti.

Yıllardır sürdürdüğü görevinden alındığını bizzat doğrulayan Çapkın, İstanbul'da 4.5 yıl hizmet etiğini ama merkez valisi olarak görevlendirildiğini ifade etti. Görevden alınmasının ardından kişisel eşyalarını almak üzere İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne gelen ve eski makamına çıkmadan önce açıklamalarda bulunan Çapkın, şöyle dedi:

"Biz devlet memuruyuz. Gelmemiz nasıl doğalsa gitmemiz de öyle doğal. Nasıl geldiysem öyle gidiyorum. 4.5 senedir devletimize milletimize sadakatle hizmet etmeye çalıştık. Bugün de normal devlet memurluğu ataması kapsamında merkez valiliğine atamamız oldu. Hayırlısı olsun, merkez valiliğine gidiyorum. Zaten merkez valisiydim, geçici görevle İstanbul'a gelmiştim. Merkez valiliğine geçiyoruz bana, devletimize, milletimize hayırlı olsun."

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Hüseyin Çapkın: Biz Devlet Memuruyuz, Gelmemiz de Gitmemiz de Doğal - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement