Hüseyin Çelik, Abdülkerim Bebeğe Altın Taktı - Son Dakika
Yerel

Hüseyin Çelik, Abdülkerim Bebeğe Altın Taktı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çelik,Şahinbey Belediyesi tarafından yürütülen "Hoşgeldin Bebek" projesi kapsamında,Ayrıç ailesini ziyaret etti.

19.03.2014 11:40  Güncelleme: 11:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Hüseyin Çelik, Şahinbey Belediyesi tarafından yürütülen, "Hoşgeldin Bebek" projesi kapsamında, Ayrıç ailesini ziyaret etti.

Belediyeden yapılan açıklamada, Çelik, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve AK Parti Gaziantep İl Başkanı Ahmet Uzer ile Narlıtepe Mahallesinde ikamet eden Asiye ve Resul Ayrıç çiftinin ilk bebekleri Abdülkerim'i ziyaret etti. Çelik, 12 günlük Abdülkerim bebeğe altın taktı.

Çelik, burada yaptığı konuşmada, Resul ve Asiye Ayrıç'ın Belediye Başkanı Tahmazoğlu'nun kıydığı nikahla dünya evine girdiğini hatırlattı. Ayrıç çiftinin düğünün de belediyenin desteğiyle yapıldığını anlatan Çelik, şöyle devam etti:

"Bizde duyduk ki çocukları olmuş, hayırlı olsun demeye geldik. Belediye başkanımız Mehmet Tahmazoğlu, Asiye'yi belediyede işe almış, Resul da özel firmada çalışıyor. Gayet güzel, mutlu bir evlilikleri var. Belediyeciliği beşikten, mezara kadar yapan bir belediye başkanımız var. Her doğan bebeği ziyaret ediyor. Bugün 17 bin 233'ncü bebeği ziyaret ediyoruz. Her bebeğe de bir setle gidiyorlar. Bir bebeğin ihtiyacı olan her şeyi getirip takdim ediyorlar. Eskiden belediyecilik çöp toplama, kanalizasyon yapma işleri anlamına geliyordu ama artık sosyal belediyecilik dediğimiz bir kavram var. Tahmazoğlu bunun en güzel örneklerini veriyor."

Tahmazoğlu da beşikten mezara hizmet sunduklarını ifade etti. "Hoşgeldin Bebek" projelerinin 4 yıldan beri devam ettiğini anımsatan Tahmazoğlu, "Beşikten, mezara kadar belediyecilik anlamında çalışmalar yapıyoruz.  Hoşgeldin bebekle, evlilik okulu eğitimleriyle gençlerimizi ikinci bahara hazırlıyoruz. Bir de taziye evlerimiz, taziye çadırlarımızla hayatın sonunda bile belediyecilik anlamında yanlarında oluyoruz. Ben çok mutlu oldum. Asiye kızımız ve Resul oğlumuza mutluluklar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Resul Ayrıç ise belediyenin her zaman yanlarında olduğunu belirtti. Ayrıç, "Allah razı olsun bizi ziyarete geldiler. Bizim 2,5 yıl sonra bir oğlumuz oldu. Şu an çok mutluyuz. Beni ve eşimi işe koydular. Bir eksiğimiz vardı oda yavrumuzdu. Şimdi oda var" değerlendirmelerinde bulundu. - Gaziantep

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Hüseyin Çelik, Abdülkerim Bebeğe Altın Taktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement