Hüseyin Çelik, Esenler Belediyesi'nin 2. Eğitim Festivali'ne Katıldı - Son Dakika
Güncel

Hüseyin Çelik, Esenler Belediyesi'nin 2. Eğitim Festivali'ne Katıldı

Hüseyin Çelik, Esenler Belediyesi\'nin 2. Eğitim Festivali\'ne Katıldı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, Esenler'deki okullarda dereceye giren öğrencilere ödül ve plaket verdi.

14.06.2013 22:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, Esenler'deki okullarda dereceye giren öğrencilere ödül ve plaket verdi. Türkiye'nin genç bir nüfusa sahip olduğunu belirten Çelik, "Bunun için istikbalimizi götürecek olan bu çocuklara çok önem vermeliyiz" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, Esenler Belediyesi'nin düzenlediği 2. Eğitim Festivali'ne katıldı. Esenler'deki okullar arası dayanışmayı geliştirmek amacıyla düzenlenen 2. Eğitim Festivali'nde Hüseyin Çelik, okullarında dereceye giren ve başarı sağlayan öğrencilere çeşitli ödüllerle birlikte plaket takdim etti. Festivale, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik'in yanı sıra Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Esenler Kaymakamı Nazım Madenoğlu, protokol üyeleri, veliler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Esenler Belediyesi'nin yapmış oldukları çalışmaları takdir ederek konuşmasına başlayan Hüseyin Çelik, "Bazı belediyeler kiraz festivali, bazı belediyeler çilek festivali, hatta bazı belediyelerimiz de salatalık festivali düzenliyor. Bizim belediyemiz ise, bir yıl boyunca okulda bir şey üreten çocukların marifetlerini sergileyebilecekleri programlar düzenliyor. 2 yıldır düzenledikleri bu programlar sayesinde çocuklar; komşularına, akrabalarına hünerlerini ve başarılarını ifade etmektedir" dedi.

Öğrenci velilerine de seslenen Çelik, Türkiye'nin çok genç nüfusa sahip olduğunu ifade ederek, "Bizim en büyük servetimiz genç nüfustur. Avrupa Birliği ülkeleri gittikçe yaşlanıyor, ihtiyarlanıyorlar. Burası genç bir ülkedir. Bunun için istikbalimizi götürecek olan bu çocuklara çok önem vermeliyiz. Eski Milli Eğitim Bakanı olarak burada ki çocuklarımıza sergiledikleri hünerler ve başarılarından dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Konuşmalardan sonra AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu ve beraberindeki heyet Esenler'deki okullarda dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler ve plaketler verdi. Plaketleri öğrencilere teslim eden Çelik, kısa süre sonra festival alanından ayrıldı.

10 Haziran'da başlayan Esenler 2. Eğitim Festivali, ünlü şarkıcı Yusuf Güney konseri ile sona erdi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Hüseyin Çelik, Esenler Belediyesi'nin 2. Eğitim Festivali'ne Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement