Hüseyin Karadeniz, Güven Tazeledi - Son Dakika
Yerel

Hüseyin Karadeniz, Güven Tazeledi

Hüseyin Karadeniz, Güven Tazeledi

Çatalzeytinliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hüseyin Karadeniz, tekrar başkanlığa seçilerek güven tazeledi.

01.12.2014 18:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çatalzeytinliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hüseyin Karadeniz, tekrar başkanlığa seçilerek güven tazeledi.

İstanbul'da faaliyetlerini sürdüren Çatalzeytinliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin 23. Olağan Genel Kurulu'nda Sultangazi'de bulunan dernek binasında gerçekleştirildi. Genel Kurulda konuşan Başkanı Hüseyin Karadeniz, yönetim kurulu ile birlikte hemşeri dernekçiliğine farklı bir boyut kazandıracaklarını söyledi.

Dernekçiliğin gönüllülük hareketi olduğunu ve kimsenin buradan maaş almadığını vurgulayan Karadeniz, "Bu yüzden daha önceki yönetimlere az faaliyet gerçekleştirildi diye kızma şansımız yok. Dernekçilik; kapasite, vakit, nakit, vizyon ve emek işidir. Yönetim kurulu arkadaşlarımla birlikte bu bayrak yarışında en üst düzeyde enerji sarf edeceğiz" dedi.

Derneğin sosyal faaliyetlerinin sokağa yansıması gerektiğini ifade eden Karadeniz, "Kimse dört duvar içinde masa ve sandalyeden ibaret olan dernek için vaktini ve nakdini kaybetmek istemez. Gerçekleştirilen faaliyetlerin başka hemşeri derneklerine de örnek teşkil etmesi gerekir. Yapılan organizasyonlar üyelerin iştirakiyle, toplumsal kaynaşmayı da beraberinde getirmeli" diye konuştu.

Kültür, sanat, spor ve sağlık üzerine bir takım projelerinin bulunduğunu açıklayan Karadeniz, ilk hedeflerinin başarılarıyla gurur duyulan isimlerle "Gönül Mayası Adamlar" başlığında 6 seri devam edecek konferans düzenlemek olduğunu kaydetti.

Ayrıca yaş aralığı 13-15 arasında değişen gençlerle Kastamonu Halk Oyunları'nın tanıtımı için ekip kurmayı planladıklarını aktaran Karadeniz, başlangıç olarak 10 öğrenciye burs vermeyi ve 18 Mart'ta da "Çanakkale İçinde Aynalı Çarşı", 29 Ekim'de "Kağnı Gıcırtısından İstiklal Marşı'na Giden Yolun İlk Durağı" adlı şehitleri anma programı düzenleyeceklerini sözlerine ekledi.

Konuşmanın ardından yapılan seçim sonrası mevcut başkan Hüseyin Karadeniz, güven tazeleyerek tekrar başkanlığa seçildi. - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hüseyin Karadeniz, Güven Tazeledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement