Hüseyin Şahin'den Köy Ziyaretleri - Son Dakika
Yerel

Hüseyin Şahin'den Köy Ziyaretleri

Hüseyin Şahin\'den Köy Ziyaretleri

AK Parti Milletvekili Hüseyin Şahin, TBMM'nin tatile girmesinin ardından döndüğü seçim bölgesi Bursa'da da çalışma temposunu düşürmedi.

29.07.2013 14:48  Güncelleme: 14:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Milletvekili Hüseyin Şahin, TBMM'nin tatile girmesinin ardından döndüğü seçim bölgesi Bursa'da da çalışma temposunu düşürmedi.

Yenişehir- Bilecik, Yenişehir- İnegöl arasındaki yol yapım çalışmalarını inceleyen Hüseyin Şahin, hafta sonunda İnegöl'e bağlı Hocaköy, Gülbahçe ve İnayet köylerinde vatandaşlarla bir araya geldi. AK Parti İlçe Başkanı Bülent Temelli ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, İl Genel Meclisi Başkanvekili Murat Gültekin, İl Genel Meclisi üyeleri Mehmet Altınay ve Osman Güç'ün de katıldığı ziyarette ilk olarak Hocaköy'e giden Şahin, burada İl Özel İdare Müdürlüğü'nün yatırımları olan yapılan içme ve sulama suyu tesislerinde inceleme yaptı. Şahin, köylülerin dile getirdiği yol sorunu konusunda da araştırma sonucunda neler yapılabileceğine bakacaklarını söyledi.

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin'in ikinci durağı Gülbahçe Köyü oldu. Burada asfaltlanan yolu ve hizmete giren sulama tesislerini gezen Şahin, heyelanlı bölgede yer alan köy camisinde de inceleme yaptı. Köylüler, eski caminin yıkılacağını ve kendi imkanlarıyla sağlam zeminli bir bölgede yeni cami yapacaklarını açıkladılar. Gülbahçe'den İnayet Köyüne geçen Şahin'e içme suyu konusunda yaşanan sıkıntılar aktarıldı. Köylülerin içme suyunda sorun olduğunu dile getirmesi üzerine İl Özel İdare Müdürlüğü Köylere Yönelik Hizmet Dairesi Başkanı İsmail Aksoy'u arayan Şahin, sıkıntının kaynağı konusunda rapor hazırlanmasını rica etti. Şahin raporun bu hafta sonuna kadar çıkarılacağı bilgisini de verdi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hüseyin Şahin'den Köy Ziyaretleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement