Hüseyin Turgut Aday Adaylığı Başvurusunu Yaptı - Son Dakika
Yerel

Hüseyin Turgut Aday Adaylığı Başvurusunu Yaptı

Hüseyin Turgut Aday Adaylığı Başvurusunu Yaptı

Aydınlı eğitimci Hüseyin Turgut, istifa etmesinin ardından milletvekili aday adaylığı için AK Parti’ye resmi müracaatını yaptı.

13.02.2015 10:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydınlı eğitimci Hüseyin Turgut, istifa etmesinin ardından milletvekili aday adaylığı için AK Parti'ye resmi müracaatını yaptı.

Milletvekili aday adaylığı başvurusunu AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen'e teslim eden Hüseyin Turgut, 7 Haziran 2015 genel seçimlerinde Aydın'dan milletvekili aday adaylığı için istifa ettiğini söyledi. İstifasını 9 Şubat günü verdiğini belirten Hüseyin Turgut, "İnandığım değerler ve ilkeler adına başta doğup büyüdüğüm, kader birlikteliği yaptığım Aydın ilimiz ve ülkemiz İçin; Hizmet etmenin en asil ve meşakkatli yolu olan siyasi bir yolculuğa çıkma kararı aldım. Aydın İlimizin, 'Büyük Aydın' olması ve Yeni Türkiye'ye en iyi şekilde entegrasyonun sağlanması için partimize bir nefer, değerli hemşerilerime ve milletimize hizmetkar olmak istedim. Bu kararımı ilk paylaştıklarım arasında olan mesai arkadaşlarıma, şahsıma ve kararıma gösterdikleri teveccühten dolayı teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum" dedi.

Ekibinde yer alan isimlerle birlikte aday adaylığı sürecini en iyi şekilde değerlendireceklerini kaydeden Turgut, "Önümüzde partimize değer katma noktasında çok önemli ve değerli bir süreç yaşayacağız. 7 Haziran'da yapılacak olan genel seçimleri, tarihi ve kronolojik gerçekler de göz önüne alındığında demokrasi tarihimizin en önemli seçimleri olacak. Yeni Türkiye, Yeni Anayasa ve başkanlık sistemi gibi çok önemli gündemleri de içerisinde bulunduran bir seçim olacak. Ben de inandığım değerler, medeniyet tasavvurumuz ışığında bu sürece bir tuğla koyma düşüncesiyle yola çıktım. AK Parti'nin bu şuurla bu duruşla hareket eden yeni isimlere, özellikle Aydın gibi batı şehirlerinde ihtiyacı var diye düşünüyorum. Ben ve dava arkadaşlarım bu bilinçle partimizin neferi Aydınlı hemşerilerimizin hizmetkarı olmaya hazırız. Zaten mesleğimiz itibariyle halkın içinden, halkla iç içe olan birisiyim. Halka dokunan devlet millet için vardır anlayışı ile hareket eden aktivist, ulaşılabilir ve duruş siyasetine önem veren bir tutum içerisinde teşkilatlarımızla, partililerimizle hemşerilerimizle kucaklaşacağız. Bu doğrultuda ülkeme, Aydın'a ve partime hizmet etme noktasında AK Parti Aydın Milletvekili aday adayı olmaya karar verdim" şeklinde konuştu.

AK Parti'ye milletvekilliği aday adaylığı başvurusu yapan Hüseyin Turgut, geçen yıl 30 Mart'ta yapılan yerel seçimler öncesi de AK Parti'den Efeler Belediye Başkan aday adayı olmuş, ancak aday gösterilmemişti. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hüseyin Turgut Aday Adaylığı Başvurusunu Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement