Hüseyin Üzülmez'e Ziyaretler Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Hüseyin Üzülmez'e Ziyaretler Devam Ediyor

Hüseyin Üzülmez\'e Ziyaretler Devam Ediyor

Toplumun çeşitli kesimlerden tebrik ziyaretine gelen konuklarını makamında tek tek ağırlayan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, “Kartepe için hazırladığımız projelerimizi şeffaf bir yönetim anlayışı ile sizinle beraber gerçekleştireceğiz” dedi.

22.04.2014 15:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Toplumun çeşitli kesimlerden tebrik ziyaretine gelen konuklarını makamında tek tek ağırlayan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, "Kartepe için hazırladığımız projelerimizi şeffaf bir yönetim anlayışı ile sizinle beraber gerçekleştireceğiz" dedi.

30 Mart Yerel Seçimlerinin ardından Kartepe Belediye Başkanı seçilen Başkan Hüseyin Üzülmez'in ziyaretçilerinin ardı arkası kesilmiyor. Yoğun bir ziyaretçi trafiği yaşayan Başkan Üzülmez'in ziyaretçileri arasında yer alan sivil toplum örgütleri, siyasi parti temsilcileri, oda, dernek ve kurum temsilcileri ile vatandaşlar, tebriklerini iletmekte. Konukları ile yakından ilgilenen ve tebrikleri kabul eden Başkan Üzülmez, ziyaretlerin kendisine güç verdiğini ifade etti.

"Allah kolaylık versin" ve "Hayırlı olsun" dileklerinde bulunan ziyaretçileri her zaman başkanın yanında olduklarını ifade ettiler. Konuklarının ziyaretinden memnunluk duyduğunu belirten Başkan Üzülmez, toplumun değişik kesimlerinden ziyaretlerin kendisine moral ve güç verdiğini ifade etti. Sosyal, ticari, idari ve belediyecilik tecrübelerini doğup büyüdüğü ve yaşadığı Kartepe'ye hizmet olarak dönüştürme hedefinde olduğunu belirten Başkan Hüseyin Üzülmez, "Kartepe için hazırladığımız projelerimizi şeffaf bir yönetim anlayışı ile sizinle beraber gerçekleştireceğiz" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hüseyin Üzülmez'e Ziyaretler Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement