Hüsnü Ayık Özel Bakım Merkezi'nden Başkan Uzun'a Plaket - Son Dakika
Güncel

Hüsnü Ayık Özel Bakım Merkezi'nden Başkan Uzun'a Plaket

Hüsnü Ayık Özel Bakım Merkezi\'nden Başkan Uzun\'a Plaket

Yusuf Uzun'a Kaymakam Mesut Demirkol tarafından engelliler için verdiği destekten ötürü plaket verildi.

17.01.2014 15:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hüsnü Ayık Omurilik Felçlileri Özel Bakım Merkezi'nde düzenlenen sabah kahvaltısına katılan Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun'a Kaymakam Mesut Demirkol tarafından engelliler için verdiği destekten ötürü plaket verildi.

Beylikdüzü'nde bulunan Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği Hüsnü Ayık Özel Bakım Merkezi'nde engelli vatandaşlarla kahvaltı programı düzenlendi. Beylikdüzü Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol, Belediye Başkanı Yusuf Uzun ve bakım merkezinde yaşayan omurilik felçlisi vatandaşların katıldığı kahvaltı programda Başkan Uzun'a katkılarından dolayı teşekkür plaketi verildi.

Kaymakam Mesut Demirkol'dan plaket

Kaymakam Ahmet Mesut Demirkol Başkan Yusuf Uzun'a plaketi takdim ederken, plaketin üzerinde olan, "Değerli çalışmalar ve hizmetlerin yanında insan odaklı hayırsever kişiliğiniz ile Hüsnü Ayık Özel Bakım Merkezi'ne gösterdiğiniz manevi ilgi ve maddi katkılarınız takdirle karşılanmakta olup, daima şükranla anılacaktır" yazısını da okudu.

"Her zaman engelli vatandaşlarımızın yanında olacağız"

Plaketini Kaymakam Demirkol'un elinden alan Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, kendisine layık görülen bu hediyeye teşekkür etti. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın tüm Türkiye'de engelli vatandaşlar için başlattığı projelerin yerelde de uygulanarak, artık engelli vatandaşların da sosyal hayata kazandırıldığını ifade eden Başkan Uzun, Beylikdüzü Belediyesi olarak her zaman bu projelere destek vermeye ve engelli vatandaşların yanında olmaya devam edeceklerini söyledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Hüsnü Ayık Özel Bakım Merkezi'nden Başkan Uzun'a Plaket - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement