'Huzur Çıkmazı' Aydınlılarla Buluşuyor - Son Dakika
Yerel

'Huzur Çıkmazı' Aydınlılarla Buluşuyor

\'Huzur Çıkmazı\' Aydınlılarla Buluşuyor

İzmir devlet Tiyatrosu tarafından sahnelenen 'Huzur Çıkmazı' adlı tiyatro oyunu, 09 Ocak'ta Aydınlı tiyatro severlerle buluşuyor.

07.01.2013 12:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir devlet Tiyatrosu tarafından sahnelenen 'Huzur Çıkmazı' adlı tiyatro oyunu, 09 Ocak'ta Aydınlı tiyatro severlerle buluşuyor.

İzmir devlet Tiyatrosu tarafından sahnelenen 'Huzur Çıkmazı' adlı tiyatro oyunu, 09 Ocak 2013 Çarşamba günü saat 20.00'de Aydın Kültür Merkezi Dr. Hidayet Sayın Sahnesi'nde Aydınlı tiyatro severlerle buluşacak.

Usta oyun yazarı Haldun Taner'in 1962 yılında kaleme aldığı 'Huzur Çıkmazı' adlı oyunda bir lise öğretmeni olan Memnun Bey, ikinci eşi Zennube'ye karşı yoğun bir sevgi beslemekte ve eşiyle çok ilgilenmektedir. Memnun Bey, bu sevginin kadını bunalttığını, hatta kendisinden uzaklaştırdığını fark edememektedir. Gittikçe sinirleri bozulan genç ve güzel kadın, tedavi olmak için başvurduğu doktora yakınlık duymaya başlar, doktor ile Zennube'nin ilişkileri gelişir. Memnun Bey'in hiçbir şeyin farkına varmaması, Zennube'yi daha da rahatsız eder ve onu öldürmeye karar verir; ancak bardağına koyduğu zehri yanlışlıkla kendisi içince hastaneye kaldırılır. Oyunda mutlak iyiliğin kötülüklere yol açabileceği anlatılmaktadır. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 'Huzur Çıkmazı' Aydınlılarla Buluşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement