Huzur Çınarı'ndan Teog Semineri - Son Dakika
Yerel

Huzur Çınarı'ndan Teog Semineri

Huzur Çınarı\'ndan Teog Semineri

Huzur Çınarı, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) Sınavı öncesi ailelere yönelik bilgilendirme seminerleri başlattı.

18.11.2015 10:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Huzur Çınarı, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) Sınavı öncesi ailelere yönelik bilgilendirme seminerleri başlattı.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Eğitim Faaliyetleri (BEF) bünyesinde faaliyet gösteren Huzur Çınarı Aile Danışmanlık ve Rehberlik Birimi bilgilendirme ve bilinçlendirme seminerleri gerçekleştiriyor. Aile Danışmanlık ve Rehberlik Birimi Eğitmenleri, yaklaşan TEOG sınavları öncesinde Kayseri'nin her köşesinde okullara giderek öğrenci ve öğrenci velilerini bilgilendiriyor. Kasım ayı içerisinde TOKİ Fatin Rüştü Zorlu İlköğretim Okulu, Erkilet Süleyman Tarman İlkokulu, TOKİ Şehit Nazım Ortaokulu, Refika Küçükçalık İlköğretim Okulu, Erkilet Atatürk İlkokulu, Erbosan Ortaokulu, Sinan İlkokulu ve Ergenekon İlköğretim Okulu'nda uzman aile danışmanları tarafından verilen seminerlerde TEOG sınavı takvim bilgileri, puan hesaplamaları, başvuru koşulları gibi sınav bilgileri verilerek sınava girecek öğrencilere önerilerde bulunuluyor. Öğrenci velileri tarafından büyük bir ilgiyle karşılanan seminerlerde sınav döneminin dengeli ve sağlıklı olarak aşılması için anne babalara düşen görevlerin önemine dikkat çekiliyor.

Seminere katılan aile danışmanları anne ve babaların beden dili ve ses tonu ile verdikleri mesajlara dikkat etmeleri ve çocuklarından beklentileriyle ilgili gerçekçi olmaları konusunda aileleri uyarıyor. Okullarda yapılan seminerler 25-26 Kasım'da yapılacak olan birinci dönem TEOG Sınavına kadar devam edecek. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Huzur Çınarı'ndan Teog Semineri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement