Huzur Evi Yangında Bir Kişi Hayatını Kaybetti - Son Dakika
Güncel

Huzur Evi Yangında Bir Kişi Hayatını Kaybetti

Huzur Evi Yangında Bir Kişi Hayatını Kaybetti

İzmir’in Buca ilçesinde bulunan Zübeyde Hanım Huzur evinde çıkan yangın ile ilgili İzmir Valisi Mustafa Toprak ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu açıklamalarda bulundu.

08.08.2015 01:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Buca ilçesinde bulunan Zübeyde Hanım Huzur evinde çıkan yangın ile ilgili İzmir Valisi Mustafa Toprak ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu açıklamalarda bulundu.

Akşam saatlerinde Zübeyde Hanım Huzur evinin Oturma odasında bulunan elektrik kontağından çıktığı tahmin edilen yangın sonucu bir kişinin yaşamını yitirdiğini söyleyen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, "Zübeyde Hanım Huzur evinde bir yangın çıktı akşam saat 20: 30 sularında. Belediyemiz hemen dört dakika içerisinde itfaiyemiz müdahale etti. Yaşlılarımız kurtarıldı. Bir Yaşlımız Hakkın Rahmetine Kavuştu, başımız sağ olsun, ruh hastası bir büyüğümüz, nur içinde yatsın. Birde ağır yaralımız var Bozyaka Hastanesinde. Diğerleri ayakta tedavi edildi. onları biz şimdi Eşrefpaşa Hastanesine ve uygun yerlere yerleştiriyoruz. Bugün burayı tahliye ediyoruz. hepimize geçmiş olsun. Yangının neden çıktığı belli değil raporları bekleyeceğiz. Yangın oturma odasında televizyon izlenen bir bölümde çıktı" diye konuştu

VALİ TOPRAK: YAŞLILARIMIZ HEMEN TAHLİYE EDİLEREK RAHATLARI SAĞLANACAK

İlk belirlemelere göre elektrik kontağından çıktığı tahmin edilen yangının asıl nedenin yapılacak incelemeler sonucu netlik kazanacağını söyleyen İzmir Valisi Mustafa Toprak, "Bu akşam saatlerinde Zübeyde Hanım Huzur evinde bir yangın çıkmış oldu. ilk planda 30 kişi dumandan etkilenmek suretiyle ambulanslarla çeşitli hastanelere gönderildi. Bu dumandan ekilenlerin ikisi hariç genel durumları iyi gözüküyor. İki kişi ile ilgili de ikisinin durumu daha ciddi durumda, arkadaşlar onlarla ilgileniyor. Biri Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesinde diğeri de Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi diye biliyorum. İkisinin durumu oldukça kritik onun dışındakilerde şuanda daha iyiye yakın noktada olduğuna göre iyi diyebiliriz. Gelişmelere bizde bakacağız, tıbbi gelişmelere. Geçmiş olsun. İzmir Büyükşehir İtfaiyemiz yangına ilk etapta müdahale ediyorlar ve yangını söndürüyorlar. Geriye kalan huzur evi sakinlerini yaklaşık 82 kişi de belediye başkanımız da geldikten sonra mümkün olursa Eşrefpaşa Hastanesindeki boş olan noktalara hızlıca bugün intikal ettirilebilir. Ayrıca eğer istenilirse hemen Seferihisar'da açılışı yakında yapılacak her şeyiyle hazır 100 kişilik bir huzur evi yapıldı orayı da hazır bir şekilde bekletiyoruz" dedi.

Ayrıca çıkan yangın sonucu Huzur Evine akın eden yaşlı yakınları ile Huzur Evinin güvenlik elemanları arasında tartışma yaşandı. Endişeli bekleyişte Yaşlı yakınları zor anlar yaşadı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Huzur Evi Yangında Bir Kişi Hayatını Kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement