Huzurevi Öğrenci Yurdu Oluyor - Son Dakika
Yerel

Huzurevi Öğrenci Yurdu Oluyor

Huzurevi Öğrenci Yurdu Oluyor

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde daha önce huzurevi binası olarak tasarlanan, ancak daha sonra Milli Eğitim Bakanlığı’na devredilen Nadır yolu üzerindeki bina ortaöğretim yurdu olacak.

04.03.2015 17:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde daha önce huzurevi binası olarak tasarlanan, ancak daha sonra Milli Eğitim Bakanlığı'na devredilen Nadır yolu üzerindeki bina ortaöğretim yurdu olacak.

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan ve AK Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın, huzurevi binasının yurda dönüştürülmesiyle ilgili birlikte Ankara'daki temasları esnasında Milli Eğitim Bakanlığı Strateji Geliştirme Daire Başkanı Veysel Erdel ile bir araya geldi. Huzurevi binasının tadilatı ile ilgili Erdel ile görüşen Çağlayan, binanın acilen tadilatının yapılıp yurt binasına dönüştürülmesi gerektiğini, ilçede yurt ihtiyacının had safhada olduğunu ifade etti.

Projeler ve yazışmaları inceleyen Erdel, bu konuda ek bir ödenek çıkarılması talimatını verdi. Buna göre Milli Eğitim Bakanlığı'ndan gelecek ek tahsisatla huzurevi binasının yurda dönüştürülmesi için yeni bir proje hazırlanacak. Ardından ise ihale sürecine girilecek. İhale ile birlikte tadilat yapılıp yurt yeni eğitim dönemine yetiştirilecek. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Huzurevi Öğrenci Yurdu Oluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement