Huzurevi Sakinlerinden El Sanatları Sergisi - Son Dakika
Yerel

Huzurevi Sakinlerinden El Sanatları Sergisi

Huzurevi Sakinlerinden El Sanatları Sergisi

Selçuk Belediyesi Akıncılar Huzurevi Sanatları Sergisi, 1 Eylül Salı günü saat 18.00’da Selçuk-Efes Kent Belleği’nde açılacak.

25.08.2015 12:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Selçuk Belediyesi Akıncılar Huzurevi Sanatları Sergisi, 1 Eylül Salı günü saat 18.00'da Selçuk- Efes Kent Belleği'nde açılacak.

Yaklaşık bir yıldır huzurevi sakinleri ve personelinin yoğun emeğiyle hazırlanan ürünler, huzurevi dostlarının ve sanatseverlerin beğenisine sunulacak. Huzurevi sakinlerinin boş zamanlarını değerlendirme ve fiziki aktivitelerini artırma amaçlı bir çok sanatsal çalışmalar yaptıklarını belirten Selçuk Belediyesi Huzurevi Müdürü Serpil İbri, bu kapsamda yapılan ahşap boyama, takı-tasarım, geri dönüşüm, taş boyama, el örgüsü, bebek yapımı, resim ve dikiş-nakış gibi çalışmaları kapsayan serginin 1 Eylül salı günü saat 18.00'da Selçuk-Efes Kent Belleği'nin zemin katında açılacağını duyurdu.

Hazırlıkların tamamen huzurevinin kendi kaynakları ve birikimiyle oluşturulduğu ve ziyaretlerle değerinin daha da büyüyeceğine inandığını kaydeden İbri, 4 Eylül Cuma gününe kadar açık kalacak olan serginin açılışına tüm huzurevi dostlarını ve sanatseverleri davet etti. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Huzurevi Sakinlerinden El Sanatları Sergisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement