Huzurevindeki Yaşlılara Kişisel Bakım Hizmeti - Son Dakika
Yerel

Huzurevindeki Yaşlılara Kişisel Bakım Hizmeti

Huzurevindeki Yaşlılara Kişisel Bakım Hizmeti

Karabağlar sınırları içerisinde bulunan Türkiye Yardımsevenler Derneği Dr. Kemal Tarım Dinlenme Evi Vakfı yönetim kurulu üyeleri Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu'nu ziyaret etti.

15.07.2014 14:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karabağlar sınırları içerisinde bulunan Türkiye Yardımsevenler Derneği Dr. Kemal Tarım Dinlenme Evi Vakfı yönetim kurulu üyeleri Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu'nu ziyaret etti.

Dr. Kemal Tarım Dinlenme Evi yönetim kurulu üyeleri kurumun çalışmalarıyla ilgili Başkan Selvitopu'nu bilgilendirdi. Dinlenme evinin 1983 yılından bu yana hizmette olduğunu ve 73 yaşlının burada barındığını belirten Dr. Kemal Tarım Dinlenme Evi Müdürü Şevket Perçin, yaşlılara daha iyi şartlarda hizmet verebilmek için bir takım eksikliklerin olduğunu, bu sorunların giderilmesi konusunda Başkan Selvitopu'ndan destek istediklerini söyledi.

Karabağlar'da yaşayan tüm yurttaşların hayatını kolaylaştırmak için çalışma başlattıklarını belirten Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu ise ilçedeki yaşlı vatandaşlarımıza yönelik de projelerin olduğunu, bunları hayata geçirerek onlara destek olacaklarını ifade etti. Yaşlılara her zaman değer verdiklerinin altını çizen Başkan Selvitopu şöyle konuştu: "Sosyal belediyecilik kapsamında yaşlı vatandaşlarımıza yönelik de projelerimiz var. Karabağlar 480 bin nüfusla İzmir'in en büyük ilçesi. Dolayısıyla ilçemizde yaşlı nüfusu da oldukça fazla. Onlar için çeşitli projeler üreterek hayatlarını kolaylaştırmayı planlıyoruz. Çalışmalarımızın arasında yaşlıların evde bakım hizmeti var. Kısa süre içinde bu çalışmayı başlatmayı hedefliyoruz. Bu kapsamda yaşlıların evde tırnak kesimi, traş edilmesi gibi kişisel bakımları yapılacak. Sağlık taramaları ve genel bakımları da ekiplerimiz tarafından gerçekleştirilecek. Ayrıca, ilçemizde yaşlılar için dayanışma merkezleri oluşturmayı planlıyoruz. Yaşlılarımız buralara gelip boş vakitlerini geçirebilecek ve sosyal ilişkilerini güçlendirme fırsatı bulabilecekler." dedi.

Ziyaret sonunda dinlenme evi sakini Hasan Sayan, Başkan Selvitopu'na özel olarak yaptığı ahşap boyama Atatürk Portresini hediye etti. Dinlenme evi sakinleri Başkan Selvitopu'nu önümüzdeki günlerde düzenleyecekleri iftar organizasyonuna da davet etti. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Huzurevindeki Yaşlılara Kişisel Bakım Hizmeti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement