Huzurkent ve Mavi Kent Parkeye Kavuştu - Son Dakika
Yerel

Huzurkent ve Mavi Kent Parkeye Kavuştu

Huzurkent ve Mavi Kent Parkeye Kavuştu

Daday Belediyesi’ne bağlı ekipler Merkez Mahallesi İnönü Sokakta bulunan Huzurkent ve Sanayi Çarşısın da bulunan Mavikent te parke döşeme ve çevre düzenleme çalışmaları gerçekleştirdi.

20.12.2013 11:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Daday Belediyesi'ne bağlı ekipler Merkez Mahallesi İnönü Sokakta bulunan Huzurkent ve Sanayi Çarşısın da bulunan Mavikent te parke döşeme ve çevre düzenleme çalışmaları gerçekleştirdi.

Kastamonu'nun Daday İlçesin de Belediye ekipleri Merkez Mahallesi İnönü Sokakta bulunan Huzurkent ve Sanayi Çarşısın da bulunan Mavikent'te parke döşeme ve çevre düzenleme çalışmaları gerçekleştirdi. Daday'da üst yapı asfalt ve parke çalışmalarına tam gaz devam eden Daday Belediyesi ekipleri hummalı çalışmalar sonucunda bir çok yapım çalışmaları gerçekleştirdiler. Öncelikle iş makineleri ile terasman çalışmalarını gerçekleştirilen ekipler Huzurkent ve Mavikentte zemine parke öncesinde stabilize malzeme serdi. Sonrasında parke döşenerek uzun süredir yol çalışması görmeyen sokak Daday Belediyesi ekipleri tarafından modern hale getirilmiş oldu. Bina sakinleri Daday Belediye Başkanı Hasan Fehmi Taş'a ve ekiplerine çalışmalarından dolayı teşekkürlerini dile getirdiler. - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Huzurkent ve Mavi Kent Parkeye Kavuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement