Huzurlu İnşaat'tan Boyabat'ta Çifte Sevinç - Son Dakika
Yerel

Huzurlu İnşaat'tan Boyabat'ta Çifte Sevinç

Huzurlu İnşaat\'tan Boyabat\'ta Çifte Sevinç

Huzurlu Gayrimenkul Yatırım A.Ş. tarafından Sinop’un Boyabat ilçesine yapılan İhlas Evleri 1. Etap Projesi’nin anahtar teslim törenini düzenledi.

14.12.2014 16:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Huzurlu Gayrimenkul Yatırım A.Ş. tarafından Sinop'un Boyabat ilçesine yapılan İhlas Evleri 1. Etap Projesi'nin anahtar teslim törenini düzenledi.

Törende iki sevinç bir arada yaşandı. Daire sahipleri dairelerini teslim almanın mutluluğunu yaşarken Emir Sultan Öğrenci Yurdu için de bir öğrenci evi hibe edildi.

Törene; Boyabat Belediye Başkan Vekili Emin Sözcü, Huzurlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Bıyıklı, Türkiye Gazetesi Karadeniz Bölge Müdürü Ahmet Kadem Kaptı, Sinop İhlas Holding il Temsilcisi Abdullah Gür, İlçe Emniyet Müdürü Ümmet Demir, Türkiye Gazetesi Boyabat Temsilcisi Recep Tiryaki, Belediye Yazı İşleri Müdürü Recep Demirci, Diyanetsen Başkanı İbrahim Pekdemir Diyanet Türksen Adem Gümüş, İmam-Hatipliler Mezun ve Mensuplar Derneği Başkanı Yaşar Köstek, daire sahipleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Törende konuşan Türkiye Gazetesi Karadeniz Bölge Müdürü Ahmet Kadem Kaptı, "Değerli büyüğümüz Enver abimiz bize, 'Müessesemizin maksadı önce insan, sonra insan, yine insan. O yüzden insanların önce duasını sonra parasını alın' buyurmuşlardı. Bu müessese de o yüzden kurulmuş bir müessesedir. Allah-ü teala bundan sonra gelecek nesillere de bu esaslara uyarak örnek almış nesiller olarak çalışmalarını nasıp etsin. Daire alan herkese hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Boyabat Belediye Başkan vekili Emin Sözcü, daire alanlara hayırlı olsun dileklerini iletti.

Huzurlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Bıyıklı ise, "Gülen yüzde güller açar, asık surattan herkes kaçar ve ev alma komşu al" Hadis-i şeriflerini hatırlatarak, "İnşallah burada güzel komşuluklar yaşanır" diyerek "hayırlı olsun" temennisinde bulundu. Bıyıklı, "Huzurlu Gayrimenkul Yatırım A.Ş olarak İstanbul, Trakya ve Anadolu'da hizmet veren Trakya'da 4 il ve ilçede Anadolu'da 15 il ve ilçede hizmet ettiklerini bugüne kadar 17 adet proje teslim ettik. Yıl sonuna kadar da 4 şantiye daha teslim edeceğiz. Boyabat İhlas Evleri 1. Etap Projesi'nin beton kalitesi ve demir kullanımı açısından kaliteli ve sağlam

yaptık. Binalar sarsılmaz ve sığınılacak bir tesis. Böyle güzel eserleri Anadolu'nun ve Türkiye'nin çeşitleri yerlerinde yapmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Ayrıca, Emir Sultan Öğrenci Yurdu'na bir daire hibe edildi ve Yurt Koordinatörü Ali Kara'ya daire anahtarı teslim edildi. Törenin ardından kurdeleler kesildi ve anahtarlar teslim edildi. Törene katılanlara yemek ikram edildi. - SİNOP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Huzurlu İnşaat'tan Boyabat'ta Çifte Sevinç - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement