Huzurlu İnşaat'tan Kütahya'ya Huzurlu Kampüs - Son Dakika
Ekonomi

Huzurlu İnşaat'tan Kütahya'ya Huzurlu Kampüs

Huzurlu İnşaat\'tan Kütahya\'ya Huzurlu Kampüs

Anadolu’da Kampüs projelerini başlatan Huzurlu İnşaat, Huzurlu Kampüs Rezidans projesinin ilkini Kütahya Hilton Garden Inn’de lanse etti.

20.08.2016 14:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Anadolu'da Kampüs projelerini başlatan Huzurlu İnşaat, Huzurlu Kampüs Rezidans projesinin ilkini Kütahya Hilton Garden Inn'de lanse etti. Konut alıcıları tarafından büyük ilgi gören projedeki konutların yüzde 50'si ilk günde sahiplerini buldu. 89 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulan konutlar, özellikle kamu çalışanları ve öğrenciler ile yatırımcılara büyük avantaj sağlıyor.

2009 yılından bu yana Anadolu'da binlerce konuta imza atan, en son İstanbul Beylikdüzü'nde geliştirdiği 500 konut ve 27 ticari üniteden oluşan Huzurlu Marmara projesinde son aşamaya gelen Huzurlu İnşaat, şimdi de Anadolu'da Huzurlu Kampüs projesini hayata geçiriyor.

İlk projeye Kütahya Huzurlu Kampüs Rezidans projesi ile başlayan firmanın lansmanı Kütahya Hilton Garden Inn'de gerçekleşti. Lansmana Huzurlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Bıyıklı'nın yanı sıra İhlas Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Av. Mehmet Okyay, Türkiye Gazetesi Yazarı M. Said Arvas, İhlas Holding Danışmanı Agid Geylani, il temsilcileri ve Kütahyalı yatırımcılar katıldı.

Lanse edilen proje konut alıcıları ve yatırımcılar tarafından büyük ilgi görürken, ilk günde projenin yüzde 50'si sahiplerini buldu. Talep yoğunluğundan mutlu olan firma yetkilileri, Kütahya'nın ardından Samsun'da Kamu Kurum çalışanları, öğrenciler, yeni evliler ve emekli çiftlere yatırım değeri yüksek bir proje sunmayı amaçlıyor.

"Lansmana özel fiyatlar"

Huzurlu Kampüs'te lansman dönemine özel 1+1 dairelerin fiyatı 89 bin TL'den başlarken proje, Kamu Kurum çalışanları, öğrenciler ve konut alıcılarına da büyük avantaj sağlıyor. Çok amaçlı kullanım alanlarına sahip 1+1 dairelerin yer aldığı proje; üniversiteye, ulaşım akslarına ve şehrin AVM'lerine yakın konumda yer alıyor. Huzurlu Kampüs Rezidans'ta ayrıca öğrencilerin ihtiyaçlarına cevap verebilecek yemekhane, kafe, market ve sosyal tesis de yer alıyor.

"Projenin yüzde 50'si sahiplerini buldu"

Farklı bir konseptte proje geliştirdiklerini belirten Huzurlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Bıyıklı, "Bugüne kadar; Manisa'dan Afyon'a, Denizli'den Edirne'ye, Samsun'dan Karabük'e, Turgutlu'dan Kırklareli'ne, Pınarhisar'dan Boyabat'a, Başmakçı'dan Uzunköprü'ye, Merzifon'dan Kütahya'ya kadar birçok noktada konut projelerine imzamızı attık. Son olarak İstanbul Beylikdüzü'nde 500 konut ve 27 ticari üniteden oluşan Huzurlu Marmara'da son daireleri avantajlı fiyatlarla konut alıcılarına sunuyoruz. Bu projemizde daire sahiplerine kat irtifakı tapularını teslim etmeye başladık. Şimdi de Anadolu'da Huzurlu Kampüs projemizle devlet memurlarımıza, üniversite öğrencilerimize ve bölge halkına emsalsiz yatırım fırsatı sunuyoruz. Kütahya Huzurlu Kampüs projemizde lansmana özel 1+1 dairelerimizi 89 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkardık. Ön talep dönemi ve lansmanını yaptığımız projenin yüzde 50'si sahiplerini buldu. Çok mutluyuz. Bu güvenin, doğru proje olduğunun göstergesidir. Küçük yatırımların büyük kazanca dönüşeceği bu avantajlı fiyatları, memurlarımıza, yeni evli çiftlerimize, emeklilere ve öğrenci ailelerine yönelik tasarladık. Şehir merkezlerine ve üniversitelere yakın Huzurlu Kampüs Rezidans projemizi önümüzdeki aylarda Samsun'da da devam ettireceğiz. Merkezi noktalarda yer alan projelerimiz üniversitelere yakınlığı sebebiyle kamuda görev yapan memurlarımıza ve öğrencilere büyük avantaj sağlayacak. Bölge halkına, memurlarımıza ve ülkemizin teminatı gençlere yatırım yapmaktan mutluyuz" dedi.

106 daire yer alıyor

Devlet kurumlarına ve üniversiteye yakınlığı nedeniyle kamu çalışanları ve öğrenci aileleri tarafından tercih edilen Kütahya Huzurlu Kampüs projesinde 1+1, 106 daire yer alıyor.

Proje, avantajlı fiyatların yanı sıra peşin fiyatına vade farksız 12 taksit imkanı da sunuyor.

İnşa çalışmalarının hızla devam ettiği Kütahya Huzurlu Kampüs Rezidans'ta, daire teslimleri Nisan 2017'de yapılacak. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Huzurlu İnşaat'tan Kütahya'ya Huzurlu Kampüs - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kayseri'de Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi Projesi kapsamında çiftçilere 700 ton tohum dağıtıldı
    23:17 Kayseri'de Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi Projesi kapsamında çiftçilere 700 ton tohum dağıtıldı

    Kayseri'de düzenlenen törende, Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi Projesi kapsamında çiftçilere 700 ton sertifikalı nohut, aspir, yeşil mercimek, sorgum sudan ve kuru fasulye tohumu dağıtıldı. Kayseri'nin tarım ve hayvancılıkta önemli bir noktada yer aldığı belirtilirken, proje kapsamında son 4 yılda 8 bin ton muhtelif tohum dağıtımı gerçekleştiği ve 400 bin dekar alanın tarımsal üretime kazandırıldığı ifade edildi.

  • TİP İstanbul İl Örgütü, Asgari Ücret Artışı İçin Protesto Etti
    22:03 TİP İstanbul İl Örgütü, Asgari Ücret Artışı İçin Protesto Etti

    Türkiye İşçi Partisi (TİP) İstanbul İl Örgütü, hükümete gönderdiği açık mektupta asgari ücretin yılda bir kez artmasını isteyen Merkez Bankası Başkanı ve bu yıl asgari ücrete ikinci bir zam yapılmayacağını söyleyen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'ı Merkez Bankası önünde düzenlediği basın açıklamasıyla protesto etti. TİP üyeleri, Merkez Bankası Başkanı'nın hemen görevden alınmasını istedi.

  • Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nde Ayarlama ve Başlatma Safhası Başladı
    19:56 Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nde Ayarlama ve Başlatma Safhası Başladı

    Akkuyu Nükleer AŞ Üretim ve İnşaat Organizasyon Direktör Yardımcısı Denis Radchenko, Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nde (NGS) ayarlama ve başlatma safhasının santralin ömrü için çok önemli bir aşama olduğunu belirtti. Radchenko, birinci ünitede nükleerle ilgili binalarda ana inşaat çalışmalarının tamamlandığını ve şu anda ayarlama ve başlatma çalışmalarına kapsamlı olarak başladıklarını söyledi. Kontrollerin ardından sıcak ve soğuk deneme aşamasına geçileceğini belirten Radchenko, bu yılın sonuna kadar birinci ünitede ilk test elektrik enerjisini elde etmeyi planladıklarını ifade etti.

  • Söğütlü OSB'de 40 firma ile sözleşme imzalandı
    19:34 Söğütlü OSB'de 40 firma ile sözleşme imzalandı

    Sakarya'nın Söğütlü ilçesinde kurulması planlanan karma organize sanayi bölgesinde yatırım yapmak isteyen 40 firma ile sözleşme yapıldı. Söğütlü Organize Sanayi Bölgesi (OSB) ön tahsis protokol toplantısı, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) meclis salonunda gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan yetkililer, yatırımcıların seçimi konusunda titiz davrandıklarını ve Söğütlü OSB'nin şehrin ihracat hedeflerine katkı sağlayacağını belirtti. Yeni OSB'nin kurulmasında emeği geçenlere teşekkür edildi ve yatırımcı firmalarla ön sözleşme imzalandı.

  • Van TSO, 'K' Türü Yetki Belgesi Verme Yetkisini Tekrar Aldı
    19:19 Van TSO, 'K' Türü Yetki Belgesi Verme Yetkisini Tekrar Aldı

    Van Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Necdet Takva, Van'da her türlü yük taşımacılığı yapanlara 'K' Türü yetki belgesi verme yetkisini tekrar kazandıklarını açıkladı. Uzun süren çalışmalar sonucunda yetkinin geri alınmasıyla Van TSO'nun itibarının geri kazanılacağı ve kullanıcıların işlemlerinin kolaylaşacağı belirtildi.

  • Türk Müteahhitler Birliği Başkanı: Türk müteahhitliği dünyada bir marka haline geldi
    19:13 Türk Müteahhitler Birliği Başkanı: Türk müteahhitliği dünyada bir marka haline geldi

    Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı Erdal Eren, Türk müteahhitliğinin dünyada bir marka haline geldiğini belirterek, Avrasya, Orta Doğu ve Kuzey Afrika ülkelerinde çalıştıklarını ve Sahra Altı Afrika bölgesindeki faaliyetlerini artırdıklarını söyledi. Türk müteahhitlik firmalarının mart sonu itibarıyla 136 ülkede, 507 milyar dolar tutarında 12 binin üzerinde proje üstlendiği ifade edildi.


Advertisement